Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Αλεξανδρίδη μάζεψε το σκορποχώρι σου

Γιάννης Καμαρινός: Αλεξανδρίδη μάζεψε το σκορποχώρι σου

Ο Γιάννης Καμαρινός, επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, σχολίασε στο facebook το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Ποιος δημοτικός σύμβουλος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον Κεραμιδά και Καμαρινού;»

Το δηκτικό σχόλιο του Γιάννη Καμαρινού ξεκινάει με τη φράση «Ας πει ΠΡΟΠΟ σε κάποια συνεδρίαση, που δεν το βλέπω στα 5 χρόνια, και μετά να απαιτεί να βγω έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου», θέλοντας να επισημάνει πως αυτός που θέλει να τον βγάλει από την αίθουσα, δεν έχει ανοίξει το στόμα του στις συνεδριάσεις μέχρι τώρα.

Ο επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος συνεχίζει το σχόλιό του γράφοντας ότι αυτός που θέλει να τον βγάλει από την αίθουσα είναι για γέλια και ότι την ώρα της συνεδρίασης βγήκε στο φουαγιέ του δημαρχείου και έταζε στις σχολικές καθαρίστριες ότι θα βοηθήσει να προσληφθούν περισσότερες.

«Αλεξανδρίδη μάζεψε το σκορποχώρι σου. Μέσα σε έξι μήνες έχεις διάλυση στην ομάδα σου», ολοκληρώνει το σχόλιό του ο Γιάννης Καμαρινός, απευθυνόμενος στον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Το σχόλιο του Γιάννη Καμαρινού καθιστά σαφές ότι ο δημοτικός σύμβουλος που εξαπέλυσε μύδρους εναντίον Κεραμιδά και Καμαρινού προερχόταν από τη διοίκηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ