Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕ όχι να μιλάει και η παράταξη Μανδαλιανού για την αίθουσα του...

Ε όχι να μιλάει και η παράταξη Μανδαλιανού για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Χαμό δημιούργησε η παράταξη Μανδαλιανού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Ιουλίου 2024, γιατί ο πρόεδρος εφάρμοσε για μία ακόμα φορά, αυτό που εφαρμόζει επί έξι μήνες χωρίς καμία αντίδραση μέχρι τη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Δεν επέτρεψε σε δύο τοπικούς συμβούλους να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την αίθουσα, αλλά τους ζήτησε να πάνε στον εξώστη.

Ε όχι όμως να μιλάει η παράταξη Μανδαλιανού και μάλιστα να δημιουργεί χαμό γι’ αυτό το ζήτημα. Πάει πολύ, πάρα πολύ, γιατί η παράταξη αυτή έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα χάλια της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από την ώρα που ο δήμος έγινε ενιαίος, ξεκίνησε η συζήτηση ότι η αίθουσα θα πρέπει να ανακαινιστεί και να προσαρμοστεί στις ανάγκες. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ανακαινιζόταν και ο προβληματισμός ήταν πώς μπορεί να γίνει αυτό και πού θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Επί διοίκησης Μανδαλιανού δόθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία να ανακαινιστεί η αίθουσα και να γίνει έτσι ώστε να μην χρειάζεται οι πολίτες, που θέλουν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση, να κάθονται στην κυριολεξία πάνω από το κεφάλι των δημοτικών συμβούλων.

Επί διοίκησης Μανδαλιανού το Δημοτικό Συμβούλιο, εξαιτίας του κορονοϊού, είτε συνεδρίαζε διαδικτυακά είτε συνεδρίαζε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και αυτό γινόταν επί περίπου δύο χρόνια. Η διοίκηση Μανδαλιανού όλο σχεδίαζε την ανακαίνιση της αίθουσας, όλο την έκανε, αλλά όλο δεν την έκανε. Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν εκμεταλλεύτηκε την περίοδο του κορονοϊού για να φτιάξει την αίθουσα.

Η θητεία της διοίκησης Μανδαλιανού έληξε και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έγινε, όπως δεν έγινε και απολύτως τίποτα άλλο. Εάν η αίθουσα είχε φτιαχτεί, την Τετάρτη 3 Ιουλίου κανένας καβγάς και καμία συζήτηση δεν θα γινόταν. Ε όχι λοιπόν η παράταξη Μανδαλιανού να δημιουργεί καβγάδες για ζητήματα που φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Φυσικά ο τέως δήμαρχος ζητούσε ρέστα και γι’ αυτό το θέμα, ενώ θα έπρεπε να απολογηθεί. Μας έχει συνηθίσει όμως.

Κιμ. Ο.

Απαράδεκτη απόφαση του Δημήτρη Κεραμιδά να μην μεταδοθεί ο καβγάς
Ποιος δημοτικός σύμβουλος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον Κεραμιδά και Καμαρινού;
Τελικά γιατί έγιναν αφορμή οι δύο τοπικοί σύμβουλοι για τέτοιο καβγά;
Και που θα τους βάλουνε 26 τοπικούς συμβούλους;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ