Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος δημοτικός σύμβουλος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον Κεραμιδά και Καμαρινού;

Ποιος δημοτικός σύμβουλος εξαπέλυσε μύδρους εναντίον Κεραμιδά και Καμαρινού;

Ένταση προκλήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Ιουλίου 2024, καθώς δύο τοπικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θέλησαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση μέσα από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι από τον εξώστη.

Από τη στιγμή που εκλέχτηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Κεραμιδάς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους, βρίσκονται οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και οι πρώην δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Επί έξι μήνες δεν υπήρξε καμία αντίδραση στη συγκεκριμένη απόφαση του προέδρου.

Κατά τη συνεδρίαση της 3ης Ιουλίου 2024, οι τοπικοί σύμβουλοι αρνήθηκαν να πάνε στον εξώστη, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να καθυστερήσει να ξεκινήσει κατά 45 λεπτά, αφού ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να ξεκινήσει τη συνεδρίαση υπ’ αυτές τις συνθήκες.

Κατά τα σαράντα πέντε αυτά λεπτά υπήρξαν διαπληκτισμοί και αντεγκλήσεις καθώς δημοτικοί σύμβουλοι ζητούσαν από τον πρόεδρο να παραμείνουν στην αίθουσα οι τοπικοί σύμβουλοι, οπότε ακούστηκε και το εξής:

“Αφήνει να μπαίνουν στην αίθουσα διάφοροι Καμαρινοί και δεν αφήνει να κάτσουν τα δυο παιδιά;”

Από ποιον δημοτικό σύμβουλο ποιας παράταξης μπορεί να ακούστηκε η παραπάνω φράση; Πόσα χρόνια δημοτικός σύμβουλος μπορεί να είναι κανείς για να απευθύνει τέτοια μομφή στον Δημήτρη Κεραμιδά και να μιλήσει τόσο απαξιωτικά για τον Γιάννη Καμαρινό;

Όποιοι θέλουν να απαντήσουν στον γρίφο, ας μην βιαστούν να απαντήσουν γιατί θα δώσουν λάθος απάντηση. Προς διευκόλυνση όσων θέλουν να τον λύσουν, γιατί πραγματικά ο γρίφος έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, τη συγκεκριμένη φράση δεν την είπε ούτε ο κύριος Σταυρίδης, ούτε ο κύριος Γαρούφας. Ποιος μπορεί να την είπε;

Στ.

Τελικά γιατί έγιναν αφορμή οι δύο τοπικοί σύμβουλοι για τέτοιο καβγά;
Ε όχι να μιλάει και η παράταξη Μανδαλιανού για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Γιάννης Καμαρινός: Αλεξανδρίδη μάζεψε το σκορποχώρι σου
Και που θα τους βάλουνε 26 τοπικούς συμβούλους;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ