Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτη απόφαση του Δημήτρη Κεραμιδά να μην μεταδοθεί ο καβγάς

Απαράδεκτη απόφαση του Δημήτρη Κεραμιδά να μην μεταδοθεί ο καβγάς

Μεγάλη ένταση επικράτησε, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Επί σαράντα πέντε λεπτά γινόταν καβγάς για το αν θα παραμείνουν στην αίθουσα δύο τοπικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ή αν θα παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση από τον εξώστη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κεραμιδάς, ζητούσε από τους δύο τοπικούς συμβούλους να πάνε στον εξώστη και η αντιπολίτευση ζητούσε να παραμείνουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όλον αυτόν τον καβγά δεν τον μετέδωσε το κανάλι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube και η απόφαση αυτή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν εντελώς απαράδεκτη και αυτήν την απόφαση του προέδρου στηλιτεύουν σήμερα διάφοροι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο καβγάς θα έπρεπε να μεταδίδεται ζωντανά και να είναι ανοιχτά όλα τα μικρόφωνα, ώστε να ακουστεί η φράση που ξεστόμισε κάποιος «Και ποιος ήταν ο Νέστορας Λαφαζανίδης που τον άφησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι εντός της αίθουσας στην προηγούμενη συνεδρίαση».

Ο καβγάς θα έπρεπε να μεταδίδεται ζωντανά και να είναι ανοιχτά όλα τα μικρόφωνα, ώστε να ακουστεί η φράση που ξεστόμισε κάποιος άλλος «Και ποιος ήταν ο Στάθης Λαφαζανίδης που τον άφησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι εντός της αίθουσας στην προηγούμενη συνεδρίαση».

Ο καβγάς θα έπρεπε να μεταδίδεται ζωντανά και να είναι ανοιχτά όλα τα μικρόφωνα, ώστε να ακουστεί η φράση που ξεστόμισε κάποιος τρίτος «Αφήνει να μπαίνουν στην αίθουσα διάφοροι Καμαρινοί και δεν αφήνει να κάτσουν τα δυο παιδιά;».

Ο καβγάς θα έπρεπε να μεταδίδεται ζωντανά και να είναι ανοιχτά όλα τα μικρόφωνα, ώστε να ακουστούν τα όσα έλεγαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανδαλιανού με πρώτον και καλύτερο τον ίδιο τον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό. Η παράταξη Μανδαλιανού ζητούσε να αποχωρήσουν από την αίθουσα οι ειδικοί συνεργάτες του δημάρχου και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, εάν δεν δεχόταν ο πρόεδρος να παραμείνουν οι δύο τοπικοί σύμβουλοι.

Καλά διαβάσατε. Η παράταξη Μανδαλιανού ζήτησε να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι! Αυτό δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Στη συνεδρίαση δεν ήταν παρών ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, γιατί αν ήταν θα ζητούσαν και τη δική του αποχώρηση.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τους προστάτεψε μη μεταδίδοντας τον καβγά στο youtube και αντί να τον ευχαριστήσουν, σήμερα του ζητούν από πάνω και τα ρέστα. Γιατί είναι άλλο να διαβάζει κάποιος τι ειπώθηκε και άλλο να τους ακούει να τα λένε.

Απαράδεκτη η απόφαση του Δημήτρη Κεραμιδά. Έπρεπε να μεταδώσει ζωντανά τα όσα απίστευτα ακούστηκαν κατά το χθεσινό καβγά πριν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Στ.

Τελικά γιατί έγιναν αφορμή οι δύο τοπικοί σύμβουλοι για τέτοιο καβγά;
Ε όχι να μιλάει και η παράταξη Μανδαλιανού για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Και που θα τους βάλουνε 26 τοπικούς συμβούλους;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ