Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ δυσοσμία στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου έγινε οσμή!

Η δυσοσμία στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου έγινε οσμή!

Πολύ ωραία ακούστηκε από το στόμα του προέδρου της επιτροπής το όνομά της! Επιτροπή Παρακολούθησης των Οσμών!!

Και η Επιτροπή, που συγκροτήθηκε για την παρακολούθηση των μετρήσεων της δυσοσμίας, βαφτίστηκε «Επιτροπή Παρακολούθησης των Οσμών» από τον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη.

Πολύ ωραία ακούστηκε και πολύ ωραίος τρόπος να αθωώσει τη δυσοσμία ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, σοσιαλιστής του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοτικός σύμβουλος της αριστερής παράταξης Ζυγά και Μπαλτά.

Σκέτα οσμή στα Ελληνικά δεν λέμε ούτε την πορδή. Εάν δεν θέλουμε να πούμε τη λέξη πορδή, λέμε βρωμερή ή εάν θέλουμε να μιλήσουμε εντελώς κόσμια μιλάμε για απαίσια οσμή.

Κι όμως ο κύριος πρόεδρος Καϊτετζίδης βάφτισε οσμή τη δυσοσμία, που πνίγει κυρίως την Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού, την οποία το 2020 ο κύριος πρόεδρος Καϊτετζίδης ήθελε να αυτονομήσει για να την απαλλάξει από την καταπίεση του Ευόσμου.

Πριν ακόμη γίνουνε μετρήσεις και δοθούν αποτελέσματα για τη δυσοσμία, η δυσοσμία με έντεχνο τρόπο αποφορτίστηκε από την αρνητικότητα που κουβαλάει ως λέξη και μετατράπηκε σε οσμή.

Σε οσμή μετέτρεψε τη δυσοσμία ο κύριος Καϊτετζίδης και οι συνοδοιπόροι του, οπότε δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για τα αποτελέσματα των μετρήσεων. H μυρωδιά των μερκαπτανών βαφτίστηκε οσμή, λες και μιλάμε για ψαρίλα, που σε τελική ανάλυση ούτε στην ψαρίλα δεν αναφερόμαστε με τη λέξη οσμή.

Συγχαρητήρια στον κύριο πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης των Οσμών. Να του ευχηθούμε και εις ανώτερα.

Βασίλης Κιμ.

Τα ψητοπωλεία θα φοβούνται τον κύριο Καϊτετζίδη πιο πολύ κι απ’ το Υγειονομικό…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ