Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό τη στείρα αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση της κινδυνολογίας

Από τη στείρα αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση της κινδυνολογίας

Όσοι άκουσαν την ένταση με την οποία η κυρία Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» μίλησε για τον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, δείχνοντας με το δάχτυλό της προς τα επάνω, πέρασε από το μυαλό τους ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Η δήλωση στην «Αγκίδα» του αρμόδιου Αντιδημάρχου Στέλιου Διακάκη, συνοδευόμενη με έγγραφα, για την κατάσταση του εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν αφήνει αμφιβολία πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Θα ισχυριστεί ίσως η κυρία Μανούκα πως δεν ήθελε να πει ότι υπάρχει πρόβλημα στον εξώστη, αλλά ότι η διοίκηση του δήμου θα πρέπει να είναι βέβαιη πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανένα κτήριο που βρίσκεται στην αρμοδιότητα του δήμου.

Αφενός δεν είναι το ίδιο όταν κάποιος αναφέρεται σε συγκεκριμένη κατασκευή κι όταν κάποιος αναφέρεται γενικά στα δημοτικά κτήρια και αφετέρου γιατί η κυρία Μανούκα δεν ρωτάει τον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, τον οποίο εκτίμησε μετεκλογικά, τι γνωρίζει εκείνος για όλα αυτά που ρωτάει το νυν δήμαρχο και τη νέα διοίκηση;

Η κυρία Μανούκα δεν μπορεί να κρύψει το μένος της απέναντι στη διοίκηση Αλεξανδρίδη. Έχει συνάψει άτυπη συμμαχία με τον τέως δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό και ρωτούν τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη πράγματα που πρέπει να τα απαντήσει ο κύριος Μανδαλιανός.

Η κυρία Μανούκα πολύ γρήγορα πέρασε από τη στείρα αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση της κινδυνολογίας. Φαίνεται πως κάποιοι, οι οποίοι επίσης θρέφουν μένος εναντίον της διοίκησης Αλεξανδρίδη, την ωθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τι λένε όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανούκα γι’ αυτές τις συμπεριφορές της επικεφαλής τους; Συμφωνούν; Σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει αυτού του είδους η αντιπολίτευση; Πόσον καιρό θα ανεχτούν αυτού του είδους τις αντιπολιτευτικές κορώνες που καμία σχέση δεν έχουν με εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ