Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κρέμασε στα μανταλάκια» τους συλλόγους του δήμου ο Στάθης Καϊτετζίδης

«Κρέμασε στα μανταλάκια» τους συλλόγους του δήμου ο Στάθης Καϊτετζίδης

Ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Ιουνίου 2024, «κρέμασε στα μανταλάκια» τους συλλόγους του δήμου για τις χορηγίες που παίρνουν από τα ΕΛΠΕ.

«Παίρνουνε. Ποιοι παίρνουνε; Οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι αθλητικοί σύλλογοι, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, τα νηπιαγωγεία και όποιος άλλος είναι διαθέσιμος να ζητήσει με την πολιτική που είναι γνωστή, που εφαρμόζει η συγκεκριμένη βιομηχανία», είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας.

Είπε πάρα πολλά ο κύριος Καϊτετζίδης γι’ αυτό το ζήτημα, προκειμένου να αποδείξει όχι ότι κακώς παίρνουν οι σύλλογοι χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, αλλά ότι πρέπει να πάρει επιτέλους χορηγίες και ο δήμος.

Το μόνο που δεν είπε ο κύριος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας είναι ότι οι σύλλογοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για ένα 500άρικο χορηγία μοστράρουν στις εκδηλώσεις τους τη βιομηχανία, ενώ ο δήμος θα το έκανε για κάτι παραπάνω.

Οι τοποθετήσεις του κυρίου Καϊτετζίδη, για διάφορα ζητήματα, απαιτούν την ύπαρξη ενός Μέσου Ενημέρωσης που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν, προκειμένου να μην χαθεί κανένα από τα μαργαριτάρια του.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ