Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ θέση του κυρίου Καϊτετζίδη δεν είναι θέση αντιδημάρχου ή μητροπολίτη

Η θέση του κυρίου Καϊτετζίδη δεν είναι θέση αντιδημάρχου ή μητροπολίτη

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στις 26 Ιουνίου 2024, το λόγο έλαβε και πήρε και ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης των Οσμών.

Αυτό είναι το τρίτο όνομα που δίνεται στην Επιτροπή της οποίας προεδρεύει ο κύριος Καϊτετζίδης και μάλιστα το έδωσε ο ίδιος. Τα δύο πρώτα ονόματα είχαν δοθεί από δελτία τύπου του δήμου. Το πρώτο αναφερόταν σε Δημοτική Επιτροπή για τη Δυσοσμία και το δεύτερο σε Επιτροπή Οσμών.

Ο κύριος Καϊτετζίδης, εκτός των όσων απίστευτων είπε για το ΘΕΠΑΝ και για τις χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, αποφάσισε να αναρωτηθεί γιατί ρωτάμε, όσοι ρωτάμε, πώς ορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης των Οσμών.

«Επειδή πάλι καλόπιστοι, αν θέλετε, αρθρογράφοι δηλώνουνε και ξαναδηλώνουνε: “Πώς βρέθηκε εκεί ο κύριος Καϊτετζίδης, πώς είναι εκεί, ποιος τον ανέδειξε, ποιος τον εξέλεξε;” Λοιπόν, το ίδιο ακριβώς που έγινε με τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Την ίδια νομοθεσία ακολούθησε ο κύριος δήμαρχος. Εγκρίθηκαν από κάπου; Ψηφίστηκαν από κάπου; Μήπως ετούτο έγινε και με τους αντιδημάρχους και εμείς δεν το πληροφορηθήκαμε;», είπε συγκεκριμένα ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης.

Απίστευτα πράγματα, απίστευτες συγκρίσεις και απίστευτοι ακροβατισμοί. Οι θέσεις των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων προβλέπονται από το νόμο και στις θέσεις αυτές ορίζει ο δήμαρχος τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του που θέλει. Οι θέσεις των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων είναι θεσμικές. Από που και ως που είναι τέτοια η θέση του κυρίου Καϊτετζίδη; Πώς και με ποιου απόφαση δημιουργήθηκε η Επιτροπή Παρακολούθησης Οσμών για να είναι θεσμική η θέση του κυρίου Καϊτετζίδη; Με ποιου απόφαση προέκυψαν τα μέλη αυτής της Επιτροπής;

Ο κύριος Καϊτετζίδης μπορεί να πιστεύει ότι η θέση του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης των Οσμών είναι σαν τη θέση του αντιδημάρχου ή του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου ή ακόμα και του μητροπολίτη. Όμως πριν πάρει θέση δίπλα σε αντιδημάρχους, εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και σε μητροπολίτες, μπορεί να μας εξηγήσει πώς προέκυψε η επιτροπή της οποίας ορίστηκε πρόεδρος; Γιατί το μόνο που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα είναι ότι την επιτροπή τη βρήκε η παράταξή του από την προηγούμενη διοίκηση. Εντάξει, αλλά πώς προέκυψε; Γιατί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου κάτι τέτοιο δεν συζητήθηκε ποτέ. Μπορεί να μας εξηγήσει ο κύριος Καϊτετζίδης και μετά, αν θέλει, ας συγκρίνει τη θέση του και με τη θέση του Αρχιεπισκόπου;

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Η δυσοσμία στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου έγινε οσμή!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ