Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροβοκάτσια του Γιώργου Σταυρίδη σε βάρος της διοίκησης Αλεξανδρίδη για το ΘΕΠΑΝ…

Προβοκάτσια του Γιώργου Σταυρίδη σε βάρος της διοίκησης Αλεξανδρίδη για το ΘΕΠΑΝ…

Σε χοντροκομμένη προβοκάτσια σε βάρος της διοίκησης Αλεξανδρίδη προχώρησε ο Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου.

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου της 26ης Ιουνίου 2024, ο Στάθης Καϊτετζίδης, δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, παρουσίασε το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) σχεδόν ως όαση και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να το επισκεφτούν μετά τη λήξη της συνεδρίασης για να το δούνε με τον συμπληρωματικό φωτισμό του.

Ο κύριος Σταυρίδης αντί να κάνει αυτό, επισκέφτηκε το ΘΕΠΑΝ την επόμενη ημέρα, έβγαλε φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, για να αποδείξει ότι ο χώρος δεν είναι η όαση που παρουσίασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας.

Αυτό που έκανε ο κύριος Σταυρίδης ήταν μια απαράδεκτη προβοκάτσια, γιατί παρουσίασε το ΘΕΠΑΝ ημέρα, ενώ ο κύριος Καϊτετζίδης μίλησε για ΘΕΠΑΝ by night! Είναι προφανές πως το βράδυ το ΘΕΠΑΝ ηλεκτροφωτισμένο μπορεί να αλλάζει όψη και να παρουσιάζεται η όαση που δεν φαίνεται τη μέρα! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να επισκεφθούν το ΘΕΠΑΝ νύχτα κι όχι μέρα!

Το ΘΕΠΑΝ το βράδυ, με τον συμπληρωματικό φωτισμό του, είναι μια μαγεία. Τόση μαγεία που μπορεί κανείς να ακούσει μέχρι και τον Διονύσιο Α΄ να λέει στον Στάθη Καϊτετζίδη πως αναγνωρίζει ότι ο χώρος ανήκει στον δήμο.

Β. Τριαντ.

ΥΓ. Το άρθρο είναι εμπνευσμένο από σχόλιο της Αλεξάνδρας Κορωνίδου στο facebook, στο οποίο έγραψε ότι το ΘΕΠΑΝ το βράδυ ηλεκτροφωτισμένο μπορεί να αλλάζει όψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ