Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚανένα πρόβλημα με τον εξώστη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Κανένα πρόβλημα με τον εξώστη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Η «Αγκίδα» φυσικά και απευθύνθηκε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο για να τον ρωτήσει όσον αφορά τα όσα είπε η κυρία η Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» σχετικά με τον εξώστη της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Η απάντηση του Στέλιου Διακάκη, Αντιδημάρχου Αστικής Ανάπτυξης και Έργων είναι η εξής:

«Στο τεύχος των στατικών υπολογισμών της υπ’ αριθμ. 235/1985 οικοδομικής αδείας και από τις σελίδες 27 έως 38 περιλαμβάνονται όλοι οι υπολογισμοί που αφορούν την στατική επίλυση του μεσοπατώματός (πατάρι) και επομένως ουδέν πρόβλημα υπάρχει όσον αφορά την ασφάλεια αυτών που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Άρα οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται σχετικά με την ασφάλεια όσων παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας του οποιουδήποτε».

Ο Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Έργων Κορδελιού Ευόσμου, απέστειλε στην «Αγκίδα» και τα έγγραφα που βεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Ο εξώστης λοιπόν της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ούτε για όσους βρίσκονται πάνω σ’ αυτόν, ούτε για όσους βρίσκονται κάτω από αυτόν.

Έγγραφο 1 για το πατάρι της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου

Έγγραφο 2 για το πατάρι της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου

Από τη στείρα αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση της κινδυνολογίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ