Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕγκαινιάζεται σήμερα το ανακαινισμένο υπόγειο πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό…

Εγκαινιάζεται σήμερα το ανακαινισμένο υπόγειο πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό…

Του Γιάννη Καμαρινού

Σήμερα το απόγευμα, 1 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου υπόγειου πάρκινγκ στο Ελευθέριο Κορδελιό, καθώς συμπληρώθηκαν οι πρώτοι έξι μήνες διοίκησης Αλεξανδρίδη και υπήρχε δέσμευση ότι θα λειτουργήσει μέσα σ’ αυτούς.

Οι επίσημοι, που θα παραβρεθούν στα εγκαίνια του υπόγειου πάρκινγκ, θα συγκεντρωθούν στην κυκλική πορεία στη διασταύρωση των οδών Σμύρνης και 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο και από εκεί θα κατευθυνθούν με αυτοκινητοπομπή στο υπόγειο πάρκινγκ, διασχίζοντας τη διανοιγμένη οδό Ιπποδρομίου.

Στη διανοιγμένη οδό Ιπποδρομίου η αυτοκινητοπομπή θα σταματήσει, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της οδού, για την οποία επίσης είχε δεσμευτεί προεκλογικά η διοίκηση ότι θα ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου της θητείας της.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι ώρες που θα πραγματοποιηθούν τα παραπάνω. Περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να ανακοινωθούν για να κανονίσουμε το απογευματινό μας πρόγραμμα, καθώς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο υπόγειο πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού.

Δυστυχώς η διοίκηση Αλεξανδρίδη ξεκίνησε στραβά τη θητεία της. Δυστυχώς το μόνο που θα μπορούσε να κάνει σήμερα είναι να περάσει τη φιλαρμονική του δήμου από τα παραπάνω σημεία για να παίξουν το παραδοσιακό Θρακιώτικο τραγούδι «Κρουν τα νταούλια μωρί Στέργιου μ΄ κρουν κι τα βιολιά».

Τα έργα, που δεσμεύτηκε ο κύριος Αλεξανδρίδης ότι θα ολοκληρωθούν το πρώτο εξάμηνο της θητείας του, δεν ολοκληρώθηκαν. Υπάρχουν κουβέντες και διαδόσεις ότι εξελίσσονται, αλλά νομίζω πως ούτε καν άρχισαν. Αλήθεια, μπορεί να μας πει ο δήμαρχος πότε εκτιμά ότι θα ολοκληρωθούν;

Ας προσέξει όμως τι θα απαντήσει γιατί αυτό το θέατρο του παραλόγου με τις ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης έργων το έχουμε ξαναζήσει και ο ίδιος το στηλίτευε όσο ήταν στην αντιπολίτευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ