Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌσον αφορά τους υπογράφοντες τα άρθρα της «Αγκίδας»

Όσον αφορά τους υπογράφοντες τα άρθρα της «Αγκίδας»

Όσον αφορά τους υπογράφοντες τα άρθρα της «Αγκίδας» με ψευδώνυμο, θα γράψω, για μία ακόμα φορά, ότι όποιος έχει πρόβλημα με αυτά και θέλει να πει κάτι ή να κατηγορήσει κάποιον, να θεωρήσει ότι τα έγραψα εγώ και να μου ασκήσει όποια κριτική θέλει.

Για τα άρθρα με ψευδώνυμο έχω την απόλυτη ευθύνη ως διευθυντής της «Αγκίδας». Ας αφήσουν λοιπόν ορισμένοι τις εξυπνάδες και πολύ περισσότερο ας αφήσουν τις αθλιότητες.

Η «Αγκίδα» έχει διευθυντή. Γράφω ξανά λοιπόν ότι μπορούν να κατηγορήσουν εμένα για ό,τι θέλουν, να μου επιτεθούν με όποιο τρόπο θέλουν. Αν πάλι τους είναι πιο εύκολο να επιτεθούν σε κάποιον άλλον, γιατί δεν θέλουν να επιτεθούν σ’ εμένα, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα κι όχι της «Αγκίδας».

Ελπίζω αυτήν τη φορά να έγινα κατανοητός. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο σαφής γίνεται. Τόσο σαφής που ελπίζω να με κατάλαβε και ο Αβ. Ν., ώστε να μην χρειαστεί να επανέλθω για να απαντήσω πάλι στα ίδια και στα ίδια.

Σταύρος Μουμουλίδης

ΥΓ. Ακόμη περιμένω από εκείνον τον «γλειφτράκια τα παίρνετε» να πει δημόσια τις αθλιότητες που ξεστόμισε σε ιδιωτική συζήτηση μαζί μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ