Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Λαφαζανίδης, Γιάννης Καμαρινός και Νέστορας Λαφαζανίδης στη λογοδοσία

Στάθης Λαφαζανίδης, Γιάννης Καμαρινός και Νέστορας Λαφαζανίδης στη λογοδοσία

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου τη 26η Ιουνίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν παρόντες αυτοδιοικητικοί που δεν είναι εκλεγμένοι.

Ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καμαρινός, ο πρώην αντιδήμαρχος Νέστορας Λαφαζανίδης έδωσαν το «παρών» στη λογοδοσία.

Είναι σημαντικό αυτοδιοικητικοί με μεγάλη εμπειρία να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις και να δίνουν το «παρών» παρ’ όλο που δεν είναι εκλεγμένοι σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο. Η παρουσία τους δημιουργεί εγρήγορση στους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους.

Η παρουσία παλιών αυτοδιοικητικών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επιπλέον δίνει και το παράδειγμα, γιατί το σύνηθες είναι όταν κάποιοι δεν εκλέγονται να εξαφανίζονται από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτός από τους προαναφερθέντες και ο πρώην δήμαρχος Πέτρος Σούλας παρακολουθεί συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Τους υπόλοιπους σπανίως τους βλέπουμε σ’ αυτήν την αίθουσα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ