Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά του φορτωτή με το JCB

Παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά του φορτωτή με το JCB

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου ορισμένοι με κάθε τρόπο να ασκήσουν στείρα αντιπολίτευση, φτάνουν να παριστάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά μεταξύ του φορτωτή και του JCB.

Έτσι, αφού η διοίκηση Αλεξανδρίδη λειτούργησε τον φορτωτή του λατομείου που αγόρασε η προηγούμενη διοίκηση Μανδαλιανού, θεώρησαν ότι αυτή η εξέλιξη είναι μια καλή ευκαιρία για να επιτεθούν στη διοίκηση του δήμου, επειδή ο δήμαρχος άσκησε δριμεία κριτική στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας της διοίκησης Μανδαλιανού για την αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου μηχανήματος ο κύριος Δεμερτζής και η κυρία Μανούκα τη θεώρησαν ήττα του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, εξαιτίας επισήμανσής του, σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι ο φορτωτής αυτός δεν χρειαζόταν στο δήμο.

Δηλαδή, επειδή χρησιμοποίησε ο δήμαρχος το συγκεκριμένο μηχάνημα, σημαίνει ότι είχε άδικο πως δεν χρειαζόταν στο δήμο και έχουν δίκιο ο κύριος Δεμερτζής και η κυρία Μανούκα ότι χρειαζόταν;

Πού χρησιμοποιήθηκε ο φορτωτής; Για να μαζέψει μπάζα σε κάποιο οικόπεδο που χρησιμοποιεί ο δήμος για να αποθέτει ογκώδη αντικείμενα. Δεν μπορούσε να την κάνει αυτήν τη δουλειά το JCB; Μια χαρά μπορούσε να την κάνει. Θα έκανε μερικές διαδρομές παραπάνω μέσα στο οικόπεδο, γιατί έχει μικρότερη σκάφη από αυτήν του φορτωτή.

Είναι όμως τόσο μεγάλος ο όγκος δουλειάς με τα ογκώδη που δεν μπορεί να γίνει από το JCB και χρειάζεται φορτωτής για να μην χάνεται χρόνος; Όχι. Επιπλέον το JCB διαθέτει και τσάπα για να κάνει κι άλλες δουλειές που πρέπει να γίνουν στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αγοράστηκε όμως φορτωτής και ορισμένοι προσπαθούν να πείσουν πως χρειαζόταν να αγοραστεί, επειδή η διοίκηση Αλεξανδρίδη τον χρησιμοποίησε.

Και τι να τον έκανε τον φορτωτή που βρήκε η διοίκηση Αλεξανδρίδη; Να τον άφηνε να σκουριάσει;

Κιμ. Ο.

Φθηνή αντιπολίτευση για το μηχάνημα του λατομείου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ