Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑγγαρεία κάνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου

Αγγαρεία κάνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Αστέριος Μπαξεβάνης, μάλλον θεωρεί ότι στη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Περιβάλλοντος, στην οποία ορίστηκε από τον δήμαρχο, κάνει κάποια αγγαρεία και εκτίει κάποια ποινή, όπως κάποτε είχε δηλώσει ο κύριος Πολύδωρας για την υπουργική θέση που κατείχε.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου, Αστέριος Μπαξεβάνης, ήταν απών από τη δίκη που είχε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου με τα ΕΛΠΕ την 25η Ιουνίου 2024.

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο την 26η Ιουνίου 2024, για τα θέματα που αφορούσαν τη δυσοσμία και τα ΕΛΠΕ, απαντούσαν οι κύριοι Αλεξανδρίδης και Καϊτετζίδης. Ο κύριος Μπαξεβάνης δεν είπε κουβέντα.

Δεν έφτανε όμως το γεγονός ότι δεν είπε κουβέντα για τα θέματα που τον αφορούσαν, αλλά όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκίνησε να αναγνώσει την ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Ξενίδου που αφορούσε τις χορηγίες των ΕΛΠΕ, ο κύριος Μπαξεβάνης βγήκε από την αίθουσα!

Προφανώς δεν θα θεώρησε ότι έχει κάποια σχέση με την ερώτηση και γι’ αυτό αποχώρησε από την αίθουσα. Άλλωστε μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι για τα θέματα του περιβάλλοντος θα απαντούν άλλοι γι’ αυτόν.

Τελικά ορισμένοι είναι εντελώς διακοσμητικοί και δεν διστάζουν να το δείχνουν όσο πιο έντονα μπορούν. Το συγκλονιστικό με τον κύριο Μπαξεβάνη είναι ότι συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο στη λογοδοσία της 26ης Ιουνίου, παρά την κριτική που του άσκησα για την απουσία του από το δικαστήριο στις 25 Ιουνίου. Δηλαδή κανονικά πέρα βρέχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ