Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥπάρχει πρόβλημα με τον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου;

Υπάρχει πρόβλημα με τον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Ιουνίου 2024, η Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» είπε, απευθυνόμενη στον δήμαρχο, τα εξής:

«Κάνατε αναφορά σε προσεισμικούς ελέγχους, κάνατε τέτοια. Γι’ αυτό σας λέω να διαβάσετε. Γιατί ακόμη κι εδώ μέσα σ’ αυτήν την αίθουσα που έχετε τους ανθρώπους στον εξώστη πάνω, πρέπει να είστε σίγουροι για την αντοχή του εξώστη. Γιατί για το βάρος, για τα κιλά, για όλα. Μην πάμε σε τέτοιες διαδικασίες».

Έχει κάποια πληροφορία η κυρία Μαρία Μανούκα για τη στατική επάρκεια του εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου; Υπάρχει έστω μία περίπτωση στο εκατομμύριο να έχει πρόβλημα ο εξώστης και παρ’ όλα αυτά να ανεβαίνει κόσμος σ’ αυτόν;

Γιατί η κυρία Μανούκα έκανε τέτοιου είδους αναφορά στον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου; Όφειλε η διοίκηση του δήμου να κάνει κάποιον έλεγχο στον εξώστη και δεν τον έκανε; Δυστυχώς ο καβγάς που ακολούθησε μεταξύ της κυρίας Μανούκα και του δημάρχου, άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η κυρία Μανούκα για τον εξώστη.

Υπάρχει πρόβλημα με τον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου; Γιατί εάν υπάρχει πρόβλημα με τον εξώστη, τότε το επικίνδυνο του πράγματος δεν αφορά μόνο αυτούς που κάθονται πάνω σ’ αυτόν αλλά και αυτούς που κάθονται κάτω από αυτόν και κάτω από αυτόν κάθεται η πλειονότητα όσων βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τι εννοούσε η κυρία Μανούκα όταν έλεγε «Μην πάμε σε τέτοιες διαδικασίες», αναφερόμενη στον εξώστη της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Η σοβαρότητα της αναφοράς της Μαρίας Μανούκα χρήζει απαντήσεων και διευκρινήσεων.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ