Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιαπαραταξιακή επιτροπή για προσλήψεις πρότεινε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Διαπαραταξιακή επιτροπή για προσλήψεις πρότεινε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Ιουνίου 2024, πρότεινε τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για τις προσλήψεις στο δήμο.

«Σας είχα ζητήσει τότε, που οι προσλήψεις ήταν πάρα πολλές, λόγω covid, κι έτσι έπρεπε να γίνει για να προφυλαχθούμε, να γίνει μια επιτροπή στην οποία να έχετε την πλειοψηφία ως διοίκηση, παρ’ όλο που δεν την είχατε στο Δημοτικό Συμβούλιο, και αυτή η επιτροπή να διαχειριστεί τους ανθρώπους που αναζητούν δουλειά.

Σας προκαλώ ελάτε τώρα, που εμείς την έχουμε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και σας λέμε “ελάτε”. Βάλτε τρεις ανθρώπους, κάθε παράταξη της αντιπολίτευσης από έναν, και ελάτε να κάνουμε μαζί τις προσλήψεις».

Τα παραπάνω είπε ο κύριος Αλεξανδρίδης απευθυνόμενος στον πρώην δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανός προσθέτοντας τα εξής: «Σας λέω ελάτε συμμέτοχοι. Αυτό που εσείς δεν αποδεχτήκατε τότε».

Ο κύριος Μανδαλιανός απάντησε ότι αποδέχεται την πρόταση του δημάρχου. Πιθανότατα την πρόταση του δημάρχου θα την αποδεχτούν και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, όταν θα συζητηθεί επίσημα.

Η πρόταση για τη συγκρότηση της συγκεκριμένης επιτροπής ήταν η απάντηση του δημάρχου στα όσα ευθέως ή πλαγίως ακούστηκαν μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για διορισμούς ημετέρων.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ