Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά το ΘΕΠΑΝ δεν έχει γίνει η όαση που περιέγραψε ο κύριος...

Τελικά το ΘΕΠΑΝ δεν έχει γίνει η όαση που περιέγραψε ο κύριος Καϊτετζίδης

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 26ης Ιουνίου 2024, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, μοίραζε συγχαρητήρια στους συναδέλφους του της διοίκησης Αλεξανδρίδη.

Τα συχαρίκια τα μοίραζε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας για το ΘΕΠΑΝ (παλιά κοιμητήρια), το οποίο, όπως ο πρόεδρος είπε, βάφτηκε, καθαρίστηκε, φυτεύτηκε και τοποθετήθηκαν παγκάκια. Μάλιστα ο κύριος πρόεδρος κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να επισκεφτούν το ΘΕΠΑΝ, όταν θα έφευγαν από τη συνεδρίαση, για να δούνε τον συμπληρωματικό φωτισμός στο χώρο που από την προηγούμενη ημέρα λειτουργούσε στο χώρο.

Στην παραίνεση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας ανταποκρίθηκε ο Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευση και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας, ο οποίος έβγαλε φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μαζί με το παρακάτω κείμενο:

«Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ειπώθηκε ότι το συγκεκριμένο πάρκο (ΘΕΠΑΝ ), έχει μετατραπεί σε μια όαση, παραθέτω τις παρακάτω σημερινές φωτογραφίες για αποκατάσταση της αλήθειας. Επίσης σε ερώτησή μου σε ποιον ανήκει το πάρκο, σύμφωνα με τα έγγραφα, δεν μου δόθηκε απάντηση».

Τελικά το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού δεν έχει μετατραπεί σε όαση. Ίσως ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας θα πρέπει να ζητήσει χορηγία από τα ΕΛΠΕ για να το μετατρέψει σε όαση!

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ