Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί ο Στάθης Καϊτετζίδης «ξέθαψε» την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ;

Γιατί ο Στάθης Καϊτετζίδης «ξέθαψε» την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ;

Του Γιάννη Καμαρινού

Επί πολλούς μήνες ο κύριος Καϊτετζίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, εξαφανίστηκε, αρνούμενος να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Λίγες ημέρες πριν, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του, όχι για να απαντήσει στις ερωτήσεις που τίθενται και τον αφορούν, αλλά για να προσβάλει βάναυσα τη νοημοσύνη μας και για να μας εμπαίξει, χρησιμοποιώντας λεκτικά κόλπα της κακιάς ώρας.

Δεν θα ασχοληθώ σ’ αυτό το κείμενο με τις «εξυπνάδες» σχετικά με το ΘΕΠΑΝ του κυρίου προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας. Σ’ αυτό το ζήτημα θα επανέλθω, αφού ο κύριος πρόεδρος είχε το θράσος να το ξανανοίξει μόνος του.

Το βασικό στο «ξεσπάθωμα» του κυρίου προέδρου είναι άλλο αυτήν τη στιγμή. Ο κύριος πρόεδρος δεν άνοιξε το θέμα του ΘΕΠΑΝ κραυγάζοντας και κουνώντας έγγραφα για να βγει από πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ξέρει ότι δεν μπορεί και το μόνο που κάνει είναι να εκτεθεί και να εκθέσει και διάφορους συνοδοιπόρους του και πολιτικά του παιδιά.

Ο πρόεδρος άνοιξε το θέμα του ΘΕΠΑΝ γιατί σχεδόν ολοκληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο της παράταξης Αλεξανδρίδη στη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτα απ’ όσα είχαν υποσχεθεί ότι θα γίνουν μέσα στους πρώτους έξι μήνες, αν εξαιρέσει κανείς την επαναλειτουργία και την εμφάνιση της φιλαρμονικής.

Διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου, λειτουργία του υπογείου πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, λειτουργία των ανελκυστήρων στις πεζογέφυρες της περιφερειακής οδού παραπέμπονται για κάποιο επόμενο εξάμηνο της θητείας Αλεξανδρίδη. Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά ακούμε για μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν, και που τα έταζε προεκλογικά η παράταξη Αλεξανδρίδη, πως είναι δύσκολο να γίνουν.

Δύσκολα τα πράγματα για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου, δύσκολα τα πράγματα για την ανέγερση Ειδικού Σχολείου, δύσκολα τα πράγματα μέχρι και για τη λειτουργία των ανελκυστήρων των πεζογεφυρών της περιφερειακής οδού!

«Μα αφού δεν μας παραδίδει τις πεζογέφυρες και τους ανελκυστήρες η εταιρεία που τα κατασκεύασε, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς;», ρωτάει εμάς ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Μα τα ίδια ακριβώς ίσχυαν και επί διοίκησης Μανδαλιανού. Τότε γιατί έκανε τον καμπόσο ο κύριος Αλεξανδρίδης και κουνούσε το δάχτυλο στη διοίκηση Μανδαλιανού;

Ο πονηρός πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας «ξέθαψε» την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ για να ξεχάσουμε ότι τελειώνει το εξάμηνο και αντί να συζητάμε για τα έργα που δεσμεύτηκαν να ολοκληρώσουν μέσα σ’ αυτό, αλλά ουσιαστικά ούτε τα ξεκίνησαν, εμείς να καβγαδίζουμε για τα παλιά κοιμητήρια!

Ε όχι όμως να μας πιάσει κορόιδα ο κύριος πρόεδρος Καϊτετζίδης!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ