Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνέτριψε δύο μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ ο Στάθης Καϊτετζίδης…

Συνέτριψε δύο μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ ο Στάθης Καϊτετζίδης…

Ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, συνέτριψε δύο μεγάλα παγκόσμια ρεκόρ, κατά τη Λογοδοσία της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, με μια προσπάθεια, συνέτριψε ταυτοχρόνως το παγκόσμιο ρεκόρ του μήκους και του ύψους, ξεπερνώντας τα κατά πολύ και αφήνοντας τους Πάουελ και Σοτομαγιόρ να «φάνε» τη σκόνη του.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας έδωσε ένα γερό άλμα από το 1997 και έφτασε στο 2021. Από τον λόγο του μακαριστού Μητροπολίτη Διονυσίου Α΄ το 1997 για το ΘΕΠΑΝ κατευθείαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2021 χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας πήδηξε 24 χρόνια μ’ ένα τεράστιο άλμα, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει. Για τα ενδιάμεσα καμία κουβέντα, γιατί τα ενδιάμεσα δεν συμφέρουν τον κύριο Καϊτετζίδη κι έτσι γι’ αυτά δεν λέει ούτε κουβέντα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας παρουσίασε ξεκάρφωτα κουβέντες του 2021, σαν κι αυτές να ειπώθηκαν χωρίς να υπήρχε κανένα παρελθόν, σαν και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2021 να ήταν παρθενογένεση. Το πώς συνέβαλε ο ίδιος, αποκρύπτοντας επί χρόνια τη συνεδρίαση του 2009, στις κουβέντες που ειπώθηκαν το 2021 και με τις οποίες διαφώνησε, φυσικά δεν το είπε.

Μεγάλος άλτης ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, ο οποίος για μία ακόμα φορά δεν εξήγησε γιατί ζάλιζε τον κόσμο με εκείνην την ιστορία που επαναλάμβανε για τον μακαριστό Μητροπολίτη Διονύσιο Α΄, ενώ δεν έλεγε κουβέντα για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού το 2009.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, μετά από αυτό το τεράστιο άλμα του, μάλλον θα σκέφτεται να εγκαταλείψει τον κλασικό αθλητισμό και να αρχίσει τους διακτινισμούς και τα ταξίδια στο χρόνο. Ας περιμένει όμως λίγο, γιατί η παρασκευή γλαρόσουπας ετοιμάζεται να ξεκινήσει…

Β. Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ