Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕτοιμάζεται παράταξη με Αλεξανδρίδη και Σωτηράκη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Ετοιμάζεται παράταξη με Αλεξανδρίδη και Σωτηράκη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Διεργασίες έχουν ξεκινήσει στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τη δημιουργία νέας παράταξης, η οποία θα έχει βασικούς πυλώνες τους Λευτέρη Αλεξανδρίδη και Κώστα Σωτηράκη. Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί κουβέντες, αλλά η δημιουργία της παράταξης συμπεραίνεται από τα γεγονότα.

Την τετραετία 2006-2010 της διοίκησης του πρώην δήμου Ευόσμου από τον Δημήτρη Χατζηβρέττα, ο Κώστας Σωτηράκης ήταν αντιδήμαρχος. Μετά την ήττα της παράταξης Χατζηβρέττα το 2010, στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου διοίκηση εκλέχτηκε η παράταξη Λαφαζανίδη.

Ο Κώστας Σωτηράκης κατηγόρησε την παράταξη Λαφαζανίδη ότι δεν ολοκλήρωσε την υπογειοποίηση των γραμμών μεταφοράς της υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος στο πάρκο της Μουσών, ενώ ο ίδιος είχε αφήσει πίσω του σχεδόν τελειωμένη τη δουλειά. Από την πλευρά της η διοίκηση Λαφαζανίδη δεν έβρισκε τα έτοιμα που δήλωνε ότι άφησε πίσω του ο κύριος Σωτηράκης.

Το 2019, πριν συμπληρωθεί δεκαετία από τότε που ο Κώστας Σωτηράκης κατηγορούσε τον Στάθη Λαφαζανίδη γιατί δεν ολοκλήρωσε την υπογειοποίηση των γραμμών υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, Κώστας Σωτηράκης και Στάθης Λαφαζανίδης αποτέλεσαν τους δύο βασικούς πυλώνες της παράταξης Μανδαλιανού που κέρδισε τη διοίκηση του δήμου.

Ο Κώστας Σωτηράκης σήμερα και πάλι φωνάζει σ’ όλους τους τόνους ότι, ως αντιδήμαρχος της διοίκησης Μανδαλιανού, άφησε πίσω του σχεδόν έτοιμη τη δουλειά της υπογειοποίησης των γραμμών της υψηλής τάσης. Από την πλευρά του ο δήμαρχος, με βάση όσα είπε στη λογοδοσία της 26ης Ιουνίου 2024, δεν βλέπει να γίνεται εύκολα η υπογειοποίηση των γραμμών της υψηλής τάσης, γιατί, σύμφωνα με τον δήμαρχο, η προηγούμενη διοίκηση Μανδαλιανού δεν άφησε πίσω της αυτά που θα έπρεπε. Ο δήμαρχος λοιπόν δεν βρίσκει τα έτοιμα που δηλώνει ότι άφησε πίσω του ο κύριος Σωτηράκης.

Είναι ξεκάθαρο, με βάση τα γεγονότα, ότι το 2033 Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Κώστας Σωτηράκης θα στηρίξουν ένα καλό παιδί που μέχρι τότε δεν θα έχει εμπλακεί στην πολιτική, θα τον κάνουν δήμαρχο, θα γίνει μαζί του αντιδήμαρχος ο Κώστας Σωτηράκης, σχεδόν θα ξανατελειώσει τη δουλειά της υπογειοποίησης των γραμμών της υψηλής τάσης, αλλά δεν θα προλάβει να την τελειώσει εντελώς, αφού η παράταξή του θα χάσει τις εκλογές και η επόμενη διοίκηση για τρίτη φορά δεν θα σεβαστεί τον κόπο του και δεν θα υπογειοποιήσει τις γραμμές υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος!!

Άντε καλά ξεμπερδέματα, με τη νίκη και με την υπογειοποίηση των γραμμών της υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος που πολύ δύσκολα θα συμβεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ενώ στο υπόλοιπο πολεοδομικό συγκρότημα έχουν υπογειοποιηθεί όλες οι γραμμές υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ