Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Καϊτετζίδης για άλλους λόγους έπρεπε να παραιτηθεί

Ο κύριος Καϊτετζίδης για άλλους λόγους έπρεπε να παραιτηθεί

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Μετρήσεων της Δυσοσμίας, δήλωσε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Ιουνίου 2024, ότι θα παραιτηθεί.

Γιατί θα παραιτηθεί και από που θα παραιτηθεί ο κύριος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Μετρήσεων της Δυσοσμίας;

Θα ζητήσει συγνώμη και θα παραιτηθεί εάν κάποιος βρει διορισμένο στον δήμο που να έχει πέμπτο βαθμό συγγένειας μαζί του. Θα ζητήσει συγνώμη και θα παραιτηθεί εάν κάποιος από αυτούς που λένε ότι διόρισε δέκα σχολικές καθαρίστριες, υποδείξει έστω μία.

Από που θα παραιτηθεί ο κύριος Καϊτετζίδης; Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου ή από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου των Μετρήσεων της Δυσοσμίας;

Δεν πιστεύουμε ότι ο κύριος Καϊτετζίδης διόρισε κάποιον δικό του, γι’ αυτό δεν θα χρειαστεί να παραιτηθεί για τέτοιο λόγο. Ο κύριος Καϊτετζίδης κάνει εύκολες δηλώσεις παραίτησης για πράγματα που δεν θα αποκαλυφθούν γιατί δεν τα έκανε.

Ο κύριος Καϊτετζίδης για άλλους λόγους έπρεπε να παραιτηθεί. Έπρεπε να παραιτηθεί γιατί ξέχασε να ενημερώσει για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού να ζητήσει από τη Διεύθυνση Γεωργίας τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ (παλιών κοιμητηρίων Ελευθερίου Κορδελιού). Έπρεπε να παραιτηθεί γιατί δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για την απάντηση που έδωσε η Διεύθυνση Γεωργίας. Έπρεπε να ενημερώσει για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού σχετικά με το ΘΕΠΑΝ, μας επαναλάμβανε μονότονα τα όσα του είπε ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄, τα οποία όμως κανείς άλλος δεν επιβεβαίωνε.

Δεν παραιτήθηκε όμως για τα παραπάνω. Παραιτήθηκε γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει την παράταξη με την οποία είχε εκλεγεί την προηγούμενη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη Αλεξανδρίδη. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Αφού η ευθιξία του είναι τόσο μεγάλη, ας παραιτηθεί τώρα αναδρομικά. Τώρα από που θα παραιτηθεί, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου ή από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, είναι δικός του λογαριασμός.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ