Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒόγγαλης σε Σταυρίδη: Είναι βαρύς και μεγάλος ο πόνος

Βόγγαλης σε Σταυρίδη: Είναι βαρύς και μεγάλος ο πόνος

Μεσθανέας σε Σταυρίδη: Στάσου, που πας;

«Είναι βαρύς και μεγάλος ο πόνος. Πέντε χρόνια στην αντιπολίτευση. Μπορεί να θεωρείτε ότι κάνατε παπάδες», είπε ο Βασίλης Βόγγαλης, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, στον Γιώργο Σταυρίδη, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Ιουνίου 2024.

Εξεγέρθηκε ο κύριος Σταυρίδης, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την κουβέντα του ο κύριος Βόγγαλης, και για μία ακόμα φορά έγινε χαμός στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, με τον Βασίλη Βόγγαλη να του λέει:

«Κύριε Σταυρίδη, εγώ είμαι ένας αγράμματος απλός ηλεκτροσυγκολλητής. Εσείς, ένας μορφωμένος άνθρωπος δάσκαλος, κρατήστε άλλο επίπεδο. Εγώ φώναζα, γιατί αγράμματος είμαι και συγκολλητής. Εσείς όμως κρατήστε ένα άλλο επίπεδο»

«Είναι βαρύς ο πόνος. Δεν χωνεύεται εύκολα», επανέλαβε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών απευθυνόμενος στον κύριο Σταυρίδη.

Κατά την τοποθέτηση του κυρίου Βόγγαλη, οι φωνές και οι οξύνσεις συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόψει τη συνεδρίαση για δεκαπέντε λεπτά. Τότε ο κύριος Σταυρίδης δήλωσε ότι αποχωρεί και ο Πέτρος Μεσθανέας, αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, του φώναξε «Κάτσε ρε Γιώργο. Που πας;», είτε εμπνευσμένος από το λαϊκό άσμα «Στάσου, που πας;» είτε κατά παράφραση του «Στάσου, μύγδαλα».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ