Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερί λευκής επιταγής του δημάρχου στον Βασίλη Βόγγαλη για να εκδικηθεί εργαζόμενους

Περί λευκής επιταγής του δημάρχου στον Βασίλη Βόγγαλη για να εκδικηθεί εργαζόμενους

Τα παρακάτω απάντησε ο Βασίλης Βόγγαλης, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Ιουνίου 2024, στα όσα είπε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Δεμερτζής περί λευκής επιταγής του δημάρχου στον αντιδήμαρχο για να βγάλει την εκδικητικότητά του σε εργαζομένους του δήμου:

«Όταν ανεβαίνει πάνω και λέει ότι ο δήμαρχος μου έδωσε λευκή επιταγή κι εγώ λειτουργώ κυνηγώντας τους εργαζόμενους εκδικητικά με εμπάθεια, αυτό σε τι παραπέμπει; Στην ηθική μου δεν παραπέμπει και στην αξιοπρέπεια; Που παραπέμπει;

Οπότε πάνω σ’ αυτό, του είπα ότι αντίθετα από αυτόν που αναφέρεται στην ηθική μου, γιατί όταν λέει ότι εγώ με λευκή επιταγή από τον δήμαρχο ήρθα εδώ πέρα και κυνηγάω εργαζόμενους εκδικητικά με εμπάθεια, του απάντησα ότι σε αντίθεση με αυτόν, γιατί το ανέφερε, εγώ έχω και ηθική και αξιοπρέπεια. Και ούτε εμπαθής είμαι, ούτε εκδικητικά λειτουργώ.

Λοιπόν, κατ’ αρχήν δεν έκανα τίποτα μόνος μου. Με εντολή δημάρχου ό,τι γίνεται, γίνεται, ό,τι μετακινήσεις γίνανε. Αναβαθμίσαμε εργαζόμενους οι οποίοι δεν ήταν φίλα προσκείμενοι στην παράταξή μας. Εργαζόμενους οι οποίοι ήταν υποψήφιοι, σύζυγοί τους με την παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού.

Εμείς τους αναβαθμίσαμε και δεν κοιτάξαμε πολιτικά να κυνηγήσουμε κάτι, έρχεται ψευδώς για να ικανοποιήσει την δική του εμπάθεια, γιατί ο ίδιος είναι εμπαθής και εκδικητικός, για να το γυρίζει αυτό πάνω μου. Του έδωσα την απάντηση που του έπρεπε. Κι όταν εδώ λέει υποτιμητικά “Ποιον; Στον Βόγγαλη. Ποιον; Στον Βόγγαλη”, εννοείται ότι θα του προσάψω τον χαρακτηρισμό “Καραγκιόζης”».

Κιμ. Ο.

Καταφανώς άδικος ο Χρήστος Δεμερτζής με τον Βασίλη Βόγγαλη
Βόγγαλης σε Δεμερτζή: Είσαι Καραγκιόζης
Από λαϊκός ήρωας ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστής στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ