Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα καταγγείλουμε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη μαζί με τον κύριο Σταυρίδη, αλλά…

Να καταγγείλουμε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη μαζί με τον κύριο Σταυρίδη, αλλά…

Ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για το θέμα των σχολικών καθαριστριών:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Απάντηση του Γιώργου Σταυρίδη πρώην Αντιδήμαρχου Παιδείας στην τοποθέτηση του κ. Δημάρχου και του κ. Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών.

Όταν ήταν στην αντιπολίτευση η πρότασή τους ήταν να προσληφθούν όλες οι σχολικές καθαρίστριες πλήρους ωραρίου.

Η Διοίκηση του κ. Μανδαλιανού σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων εισηγήθηκε ότι οι καθαρίστριες πρέπει να είναι 110. Οι μόνιμες ήταν 17 άρα έπρεπε να γίνει πρόσληψη 93 καθαριστριών, όπως και έγινε.

Καμία σχολική καθαρίστρια που εργαζόταν δεν απολύθηκε.

Τώρα όμως, ως Διοίκηση, θέλουν να προσλάβουν μόνο 74 οπότε οι 19 θα απολυθούν και θα μείνουν άνεργες.

Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τις τοποθετήσεις του κ. Αλεξανδρίδη από την θέση της Αντιπολίτευσης και του κ. Βόγγαλη ως εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Με ΘΕΜΑ: Αλήθειες και Ψέματα».

Να καταγγείλουμε όλοι, μαζί με τον κύριο Γιώργο Σταυρίδη, τη διοίκηση Αλεξανδρίδη. Πώς όμως προκύπτει ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα προσλάβει μόνο 74 σχολικές καθαρίστριες, αφού ο ίδιος ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προσλάβει με πλήρες ωράριο όσες σχολικές καθαρίστριες του υποδείξει η Υπηρεσία, ώστε να είναι καθαρά τα σχολεία;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ