Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠιο πιθανό να μας απαντήσει ο μακαριστός Διονύσιος Α΄ παρά ο Στάθης...

Πιο πιθανό να μας απαντήσει ο μακαριστός Διονύσιος Α΄ παρά ο Στάθης Καϊτετζίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Καϊτετζίδης τόλμησε να προκαλέσει αναφερόμενος στα όσα έκανε στο θέμα των παλιών κοιμητηρίων του Ελευθερίου Κορδελιού (ΘΕΠΑΝ) και να κατηγορήσει ως ψεύτες όσους τον επικρίνουν.

Μετά από πολλούς μήνες σιωπής για το συγκεκριμένο θέμα, ο κύριος Καϊτετζίδης επανήλθε, με το γνωστό θράσος, για να μας κουνήσει το δάχτυλο και να ζητήσει να τον ρωτήσουν στη λογοδοσία για να απαντήσει. Είναι προφανές πως κάποιοι κάτοικοι του δήμου και κάποιοι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι τον ρώτησαν για το θέμα και προσπαθεί με κουτοπόνηρες κραυγές να βγει κι από πάνω.

Δεν χρειάζεται όμως ο κύριος Καϊτετζίδης να προκαλεί τον κύριο Κοκονά να τον ρωτήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να απαντήσει. Ας ρωτήσει μόνος του τον εαυτό του και ας απαντήσει. Μόνο αυτό λείπει να κάνει. Δεν θα το θεωρήσουμε υπερβολικό για τον χαρακτήρα του. Θα υποβάλει τους δημοτικούς συμβούλους στο βασανιστήριο να τον ακούνε επί πολλή ώρα χωρίς να λέει τίποτα.

Αν όμως πάρει φόρα να μας πει για το ΘΕΠΑΝ, δεν χρειάζεται να μας μιλήσει για τους Πελοποννησιακούς πολέμους, για τις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και για τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας.

Ο κύριος Καϊτετζίδης να απαντήσει συγκεκριμένα:

α) Γιατί δεν μας ενημέρωσε ποτέ για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού τον Δεκέμβριο του 2009, στην οποία συμμετείχε ο ίδιος και στην οποία αποφάσισαν να ζητήσουν τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ από τη Διεύθυνση Γεωργίας;

β) Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει την απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας, αφού μας λέει ότι δεν τους ενημέρωσε η τότε διοίκηση του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού; Μπορεί ο κύριος Καϊτετζίδης να μας προσκομίσει πρωτοκολλημένη ερώτησή του εκείνης της εποχής για την απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας;

Είναι σαφείς οι δύο ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να απαντήσει ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει. Είναι πιο πιθανό να μας απαντήσει ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄ παρά ο κύριος Καϊτετζίδης, αλλά τουλάχιστον ας αφήσει τις ψευτοπαλικαριές και τις προκλήσεις.

Ο κύριος Καϊτετζίδης δεν θυμήθηκε χωρίς λόγο μια δήλωση δύο μήνες μετά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ