Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Χρήστος Δεμερτζής κατηγόρησε τον Βασίλη Βόγγαλη για εκδικητικότητα

Ο Χρήστος Δεμερτζής κατηγόρησε τον Βασίλη Βόγγαλη για εκδικητικότητα

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Ιουνίου 2024, ο Χρήστος Δεμερτζής, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κατηγόρησε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη ότι είναι υπεύθυνη για τον μεγάλο αριθμό υπαλλήλων του δήμου που θέλει να τον εγκαταλείψει.

Ο κύριος Δεμερτζής επισήμανε πως υποστηρίζει ότι δεν είναι ο φόρτος εργασίας που κάνει τους υπαλλήλους του δήμου να θέλουν να φύγουν, αλλά η συμπεριφορά της διοίκησης Αλεξανδρίδη.

Ο Χρήστος Δεμερτζής συνέχισε λέγοντας:

«Και θέλω να είμαι δίκαιος κύριε Αλεξανδρίδη. Πιστεύω ότι προσωπικά δεν έχετε μένος με κανέναν εργαζόμενο, γιατί πολύ απλά δεν τους γνωρίζετε. Αλλά έχετε ευθύνη γιατί έχετε δώσει λευκή επιταγή στον κύριο Βόγγαλη να βγάλει τις εμμονές του και την εκδικητικότητά του απέναντι σε άλλους υπαλλήλους.

Είδαμε μετακινήσεις χωρίς καμία λογική, χωρίς καμία αξιολόγηση. Είδαμε περιπτώσεις που εργαζόμενοι γίνανε μπαλάκι μεταξύ των Υπηρεσιών, να φεύγουν, να έρχονται, να ξαναφεύγουν και να ξανάρχονται και δυστυχώς πιστεύω ότι οι αποχωρήσεις δεν θα σταματήσουν εκεί».

Ο κύριος Δεμερτζής κατηγόρησε ευθέως τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Βασίλη Βόγγαλη για εκδικητική συμπεριφορά απέναντι σε εργαζόμενους και για εκδικητικές μετακινήσεις υπαλλήλων.

Τα. Σ.

Βόγγαλης σε Δεμερτζή: Είσαι Καραγκιόζης
Από λαϊκός ήρωας ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστής στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Περί λευκής επιταγής του δημάρχου στον Βασίλη Βόγγαλη για να εκδικηθεί εργαζόμενους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ