Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚοκονάς σε Καϊτετζίδη: «Κοροϊδεύατε τον κόσμο για το ΘΕΠΑΝ»

Κοκονάς σε Καϊτετζίδη: «Κοροϊδεύατε τον κόσμο για το ΘΕΠΑΝ»

Τον Θανάση Κοκονά αποφάσισε να προκαλέσει ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου τη 19ης Ιουνίου 2024, λέγοντας τα παρακάτω:
«Έχω σκοπό να αναφερθώ σε κάτι και η πρότασή μου αφορά τον κύριο Κοκονά. Έχω διαβάσει ένα δημοσίευμά του το οποίο αφορά εμένα και περισσότερο απ’ όλα αφορά τα παλιά κοιμητήρια του Ελευθερίου Κορδελιού.

Εκεί πράγματι για πολλοστή φορά παραποιούνται κάποια πράγματα. Μπορώ να τα αναφέρω ποια είναι αυτά. Δεν είναι αυτή η αλήθεια. Το σημαντικό δεν είναι εγώ να αποδείξω ποια είναι η αλήθεια, αλλά να αποκτήσει γνώση και το Δημοτικό Συμβούλιο, διότι η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ανανεωθεί και σίγουρα δεν είναι ενημερωμένοι όλοι για την υπόθεση πώς έχει εξελιχθεί.

Και βέβαια σε καμία περίπτωση, πείτε μου κύριε Κοκονά ποια ερώτηση μου κάνατε και αναφέρετε εδώ “πάρα πολλά χρόνια ο κύριος Καϊτετζίδης δεν απαντάει στις ερωτήσεις μου”. Όχι σε ποιες δεν απάντησα, αλλά ποια κάνατε. Δεν κάνατε την ερώτησή σας. Δεν μπορώ να παρακολουθώ ούτε το facebook που έχετε, ούτε επίσης τις συνεντεύξεις που δίνετε. Στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να γίνει πραγματικά διάλογος και είμαι έτοιμος για όλα.

Πλην όμως θέλω να σας πληροφορήσω ότι εκεί δεν θα κάνετε μόνο ερωτήσεις. Θα δεχτείτε και ερωτήσεις. Και καλά θα κάνετε να προετοιμαστείτε για να είστε πλήρως προετοιμασμένος σ’ αυτά που θα σας πω. Διαβάστε το πρακτικό του Δημοτικού Συμβουλίου υπ’ αριθμόν 1/13 Ιανουαρίου 2021.

Τώρα εγώ θα σας παρακαλέσω με βάση τη λογοδοσία να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις σας και να μου δώσετε το δικαίωμα επιτέλους να πω αυτό το οποίο εγώ πιστεύω. Και επειδή ποτέ δεν θεώρησα ότι είσαστε ιθαγενής και σας μοιράζω καθρεφτάκια, σαφώς και δεν είστε Ινδιάνος ιθαγενής, πλην όμως δεν ανακαλύψατε εσείς την Αμερική».

Ο κύριος Κοκονάς ανέβηκε στο βήμα και έδωσε την παρακάτω σκληρή απάντηση στον κύριο Καϊτετζίδη:

«27 Απριλίου ήταν το δημοσίευμα. Πέρασαν δυο μήνες. Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε αντιπολίτευση ακόμη, αλλά είστε διοίκηση. Να το ξέρετε αυτό. Και σαν διοίκηση πρέπει να απαντάτε εδώ. Ο κόσμος σας ψήφισε για διοίκηση. Βγήκατε και είπατε ότι “εμείς θα διοικήσουμε”.

Και βγήκατε πρώτοι σε ψήφους με τέτοιο αφήγημα, με το αφήγημα ότι λύσατε το πρόβλημα του ΘΕΠΑΝ. Αυτό είναι ψέμα. Δεν το λύσατε, δεν απαντήσατε ποτέ σε ερωτήματα που βάλαμε εδώ. Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν αυτή που ανέδειξε το θέμα του ΘΕΠΑΝ και εσείς κρυφτήκατε πίσω από αυτό και κοροϊδεύατε τον κόσμο στην περιοχή».

«Δεν θα απαντήσω. Θα δεχθώ την πρόκληση να ανοίξει το θέμα και να συζητηθεί το θέμα σε ότι έχει σχέση με τα παλιά κοιμητήρια για να μπούνε μερικά πράγματα στη θέση τους, διότι καιρό τώρα κατάπινα αμάσητα αυτά τα λεγόμενα. Ανοίξτε το θέμα και θα σας περιμένω κύριε Κοκονά. Πεποίθησή μου είναι ότι δεν θα κάνετε ερωτήσεις και δεν θα κάνετε ερωτήσεις γιατί δεν θα αντέξετε τις απαντήσεις μου», ήταν η ανταπάντηση του κυρίου Καϊτετζίδη που ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.

«Εσείς είστε διοίκηση. Ανοίξτε το θέμα», ανταπάντησε ο Θανάσης Κοκονάς και είχε απόλυτο δίκιο μιας και ο κύριος Καϊτετζίδης, ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης, πέταξε το μπαλάκι στον κύριο Κοκονά, λες και είναι εκείνος διοίκηση.

Όσον αφορά την ουσία του θέματος και παρά τις εξυπνάδες του κυρίου Καϊτετζίδη ότι δεν θα κάνει ερωτήσεις ο κύριος Κοκονάς γιατί δεν θα αντέξει τις απαντήσεις του, ξέρουμε ότι ο κύριος Καϊτετζίδης δεν θα απαντήσει γιατί δεν μπορεί να απαντήσει, όπως δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα ούτε στον κύριο Κοκονά, ούτε στον κύριο Καμαρινό, ούτε και σε πολλούς άλλους για το θέμα του ΘΕΠΑΝ και για όσα ο ίδιος έπρεπε να ενημερώσει και δεν ενημέρωσε ποτέ. Ο κύριος Καϊτετζίδης έστειλε πολλές φορές απαντήσεις στην «Αγκίδα» με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και επί της ουσίας τίποτα. Τέτοιες θα είναι και οι απαντήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν ως διοίκηση τολμήσει να ανοίξει το θέμα του ΘΕΠΑΝ.

Όσο για το ποιες είναι οι ερωτήσεις στις οποίες δεν απαντά ο κύριος Καϊτετζίδης, αναφέρονται όλες σε παρέμβαση του Γιάννη Καμαρινού στην «Αγκίδα» με τίτλο «Ποιον νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε κύριε Καϊτετζίδη;», που δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2023.

Σ.

Πιο πιθανό να μας απαντήσει ο μακαριστός Διονύσιος Α΄ παρά ο Στάθης Καϊτετζίδης
Ο κύριος Καϊτετζίδης δεν θυμήθηκε χωρίς λόγο μια δήλωση δύο μήνες μετά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ