Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαταφανώς άδικος ο Χρήστος Δεμερτζής με τον Βασίλη Βόγγαλη

Καταφανώς άδικος ο Χρήστος Δεμερτζής με τον Βασίλη Βόγγαλη

Καταφανώς άδικα ήταν τα όσα είπε ο Χρήστος Δεμερτζής, πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, για τον Βασίλη Βόγγαλη, αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Ιουνίου 2024.

Ο κύριος Δεμερτζής, κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων, απάλλαξε τον δήμαρχο από τις ευθύνες για τις μετατάξεις εργαζομένων του δήμου και τις χρέωσε όλες στον κύριο Βόγγαλη.

Το μόνο που καταλόγισε ο Χρήστος Δεμερτζής στον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη ήταν η λευκή επιταγή στον Βασίλη Βόγγαλη, προκειμένου, όπως είπε, να βγάλει τις εμμονές του και την εκδικητικότητά του σε υπαλλήλους.

«Και θέλω να είμαι δίκαιος κύριε Αλεξανδρίδη. Πιστεύω ότι προσωπικά δεν έχετε μένος με κανέναν εργαζόμενο, γιατί πολύ απλά δεν τους γνωρίζετε», τόνισε ο κύριος Δεμερτζής.

Τα όσα όμως είπε ο Χρήστος Δεμερτζής έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα επανειλημμένως έχει επαναλάβει ο ίδιος ο δήμαρχος σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης για την αλλαγή θέσεων σε υπαλλήλους του δήμου, έχει απαντήσει ότι αυτό γίνεται για να στελεχωθούν καλύτερα σημαντικές Υπηρεσίες του δήμου, για να δουλέψει καλύτερα ο δήμος και για να μάθουν οι υπάλληλοι να λειτουργούν σε διαφορετικές θέσεις.

Τα παραπάνω ο δήμαρχος δεν τα είπε μια και δυο φορές. Δεν τα άκουσε ο κύριος Δεμερτζής; Από που προκύπτει ότι ο Βασίλης Βόγγαλης έχει την ευθύνη των αλλαγών θέσεων και ο δήμαρχος έχει μόνο την ευθύνη της λευκής επιταγής που έδωσε στον αντιδήμαρχο;

Ο κύριος Δεμερτζής συνηθίζει στις τοποθετήσεις του να τονίζει ότι μιλάει πάντα και μόνο πολιτικά. Πόσο πολιτικό είναι να απαλλάσσει τον δήμαρχο από την ευθύνη για τις μετακινήσεις υπαλλήλων και να τη χρεώνει αποκλειστικά στον αντιδήμαρχο και μάλιστα ενώ ο δήμαρχος την έχει αναλάβει επανειλημμένως;

Κιμ. Ο.

Περί λευκής επιταγής του δημάρχου στον Βασίλη Βόγγαλη για να εκδικηθεί εργαζόμενους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ