Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Μπορούμε να βρούμε πολλά να πούμε για ορισμένους, αν σκάψουμε στο παρελθόν»

«Μπορούμε να βρούμε πολλά να πούμε για ορισμένους, αν σκάψουμε στο παρελθόν»

Ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε πριν λίγη ώρα η Δέσποινα Θεοχάρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές με την παράταξη Αλεξανδρίδη, στην οποία γράφει ότι, αν το επιθυμούσαν στην παράταξή της, θα μπορούσαν να σκάψουν στο παρελθόν και να βρούνε πολλά να πούνε για ορισμένους.

Η ανάρτηση της κυρίας Θεοχάρη έρχεται σε συνέχεια των όσων είπε, χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης περί φακέλων που θα ανοίξει και θα τα πει όλα.

Η προειδοποίησης της Δέσποινας Θεοχάρη και του ίδιου του δημάρχου είναι σαφής. Φαίνεται πως σύντομα, με βάση τις εντάσεις που δημιουργούνται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, το παρελθόν θα σκαφτεί και θα ακουστούν πράγματα που μέχρι τώρα δεν έχουν ακουστεί.

Η ανάρτηση της κυρίας Θεοχάρη είναι η παρακάτω:

«Με την ματιά του θεατή …

Είναι λυπηρό να παρατηρούμε ότι υπάρχουν κάποιοι -ες στα δημοτικά συμβούλια που επιλέγουν τον δρόμο της μικροπολιτικής και των αβάσιμων κατηγοριών. Αυτή η προσέγγιση όχι μόνο αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, αλλά επίσης υπονομεύει την εμπιστοσύνη των δημοτών μας.

Θα ήταν σκόπιμο να θυμηθούμε ότι καθένας από εμάς έχει μια πορεία αλλά και ένα παρελθόν …και γνωρίζουμε καλά ότι κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών ή αλάθητος. Αν επιθυμούμε να σκάψουμε στο παρελθόν, μπορούμε να βρούμε πολλά και να πούμε πολλά ….Όμως, το ότι δεν το κάνουμε είναι γιατί αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά και σίγουρα δεν προσφέρει τίποτα στους δημότες μας.

Οι ανούσιες αντιπαραθέσεις δεν ωφελούν κανέναν και δεν αποτελούν πολιτική. Αντιθέτως, αποσπούν την προσοχή μας από τα ουσιώδη θέματα και από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας. Αφήστε λοιπόν τις μικροπολιτικές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ