Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί έφυγε ο Κώστας Σωτηράκης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Γιατί έφυγε ο Κώστας Σωτηράκης από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Ιουνίου 2024 και καθώς ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης απαντούσε στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, αναζήτησε στα έδρανα τον Κώστα Σωτηράκη για να απαντήσει σε δική του ερώτηση.

Ο δήμαρχος δεν κατάφερε να εντοπίσει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου τον Κώστα Σωτηράκη, γιατί είχε φύγει από τη συνεδρίαση.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης σχολίασε από μικροφώνου ότι ο κύριος Σωτηράκης κάνει ερωτήσεις και φεύγει χωρίς να περιμένει να ακούσει τις απαντήσεις.

Ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Αντώνης Κοντσίδης απάντησε, εκτός μικροφώνου, στο σχόλιο του δημάρχου, λέγοντας ότι ο Κώστας Σωτηράκης μένει μακριά στην Καλαμαριά και γι’ αυτό έφυγε.

Ο κύριος Κοντσίδης και ο κύριος Σωτηράκης υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάτες, συμπορεύτηκαν σε παρατάξεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και παραμένουν σύντροφοι στο ΠΑΣΟΚ. Με αυτό το τελευταίο ο γράφων δεν θέλει να πει ότι η φράση περί ταξιδιού στην Καλαμαριά ήταν συντροφικό μαχαίρωμα.

Πάντως ο κύριος Κοντσίδης όφειλε να διευκρινίσει ότι, εξαιτίας των εργασιών του FlyOver, ο κύριος Σωτηράκης υπόκειται σε μεγάλη ταλαιπωρία για να πηγαινοέρχεται από την Καλαμαριά στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να υπηρετήσει τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Κοντσίδης όφειλε να αναδείξει τη θυσία που κάνει ο Κώστας Σωτηράκης για τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και όχι το γεγονός ότι μένει στην Καλαμαριά μακριά από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Ε όχι να θυσιάζεται ο Κώστας Σωτηράκης και να του τα σούρνουν κι από πάνω!!

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ