Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒόγγαλης σε Δεμερτζή: Είσαι Καραγκιόζης

Βόγγαλης σε Δεμερτζή: Είσαι Καραγκιόζης

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Ιουνίου 2024, ξέσπασε μεγάλος καβγάς μεταξύ του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Βασίλη Βόγγαλη και του Χρήστου Δεμερτζή, δημοτικού συμβούλου της παράταξης Μανδαλιανού.

Ο κύριος Δεμερτζής ζητούσε τον λόγο επί προσωπικού, επειδή ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στην ηθική του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Κεραμιδάς, αρνούνταν να του δώσει το λόγο και στη συζήτηση αναμίχθηκε ο αντιδήμαρχος αποκαλώντας τον Καραγκιόζη.

Ο Χρήστος Δεμερτζής ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να επαναφέρει στην τάξη τον αντιδήμαρχο και από τον αντιδήμαρχο να ζητήσει συγνώμη. Ο κύριος Κεραμιδάς δήλωσε ότι δεν άκουσε αυτά που είπε ο κύριος Βόγγαλης.

Το λόγο έλαβε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βόγγαλης, ο οποίος αναφέρθηκε σε όσα πιο πριν είχε πει ο Χρήστος Δεμερτζής για το πρόσωπό του περί λευκής επιταγής που του έδωσε ο δήμαρχος προκειμένου να κυνηγάει εκδικητικά εργαζόμενους, τόνισε ότι αυτά είναι σαφής αναφορά στην ηθική του, ότι επιπλέον ο κύριος Δεμερτζής μίλησε υποτιμητικά γι’ αυτόν και κατέληξε πως εννοείται ότι μετά από αυτά θα του προσάψει τον χαρακτηρισμό «Καραγκιόζης».

«Παρακαλώ οι εκφράσεις αυτές όμως να μην επαναλαμβάνονται κάθε τόσο γιατί αποτελούν σημείο», παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Δηλαδή κύριε πρόεδρε το πρόβλημα είναι αν θα επαναλαμβάνονται τέτοιες εκφράσεις ή αν θα λέγονται τέτοια λόγια;», σχολίασε τη στάση του προέδρου ο κύριος Δεμερτζής.

Τα. Σ.

Από λαϊκός ήρωας ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστής στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Περί λευκής επιταγής του δημάρχου στον Βασίλη Βόγγαλη για να εκδικηθεί εργαζόμενους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ