Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ρίχνει αυλαία» το 27ο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

«Ρίχνει αυλαία» το 27ο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Με δύο μεγάλες γιορτές για τη νεολαία «ρίχνει αυλαία» το 27ο Φεστιβάλ Παιδείας

Με δύο εκδηλώσεις, γεμάτες ζωντάνια, νεανικά χαμόγελα, μουσική και χορό, «ρίχνει αυλαία» το 27ο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, το οποίο είχε τίτλο «Στο Ρυθμό της Δημοκρατίας» και παραδοσιακά σηματοδοτεί τη λήξη του σχολικού έτους.

Οι δύο εκδηλώσεις, η πρώτη στον Εύοσμο και η δεύτερη στο Ελευθέριο – Κορδελιό, έχουν τίτλο «WEST SIDE STUDENTS FESTIVAL 2024» και αποτελούν μία μεγάλη γιορτή για τη νεολαία.

Θα συμμετάσχουν μουσικά σχήματα και θα παρουσιαστούν χορευτικά δρώμενα καθώς και τραγούδια από χορωδίες νεαρών καλλιτεχνών. Όλοι οι συμμετέχοντες θα αναδείξουν τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, ξεσηκώνοντας τους δημότες κάθε ηλικίας.

Η τελετή λήξης στον Εύοσμο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, στην πλατεία Ευόσμου, ενώ η εκδήλωση του Ελευθερίου – Κορδελιού έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του πεζόδρομου.

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του 27ου Φεστιβάλ Παιδείας.

Κυρίως ευχαριστεί το μεγάλο χορηγό του φεστιβάλ, την εταιρεία «NETWORK Educational Group», η οποία δίνει ως δώρο κατά τις εκδηλώσεις λήξης δύο πλήρεις υποτροφίες, η μία για τη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου και η δεύτερη για τη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου – Κορδελιού, στο πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION – Προετοιμασία για Σπουδές στο Εξωτερικό (Συμβουλευτική για την Εξειδίκευση Σπουδών, Έρευνα Πανεπιστημίων, Μαθήματα OnLine/Δια Ζώσης, Μεταφράσεις & Επικυρώσεις Εγγράφων, Συμπλήρωση Αιτήσεων, Παρακολούθηση Εξέλιξης Αιτήσεων, Επικοινωνία με τα Πανεπιστήμια, Αίτηση Εστίας Διαμονής).

Το κάθε ένα από τα δύο δώρα είναι αξίας 4.500 ευρώ.

Εκατοντάδες μαθητές

Στο 27ο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, το οποίο ξεκίνησε στις 8 Απριλίου, συμμετείχαν εκατοντάδες μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης από 55 σχολεία της περιοχής.

Πήραν μέρος στους διαγωνισμούς Εκφραστικής Ανάγνωσης, Ζωγραφικής, Ποίησης και Φωτογραφίας και δόθηκαν βραβεία στους πρωτεύσαντες.

Δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ