Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι μεγάλες χορηγίες της «NETWORK Educational Group» στο Φεστιβάλ Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

Οι μεγάλες χορηγίες της «NETWORK Educational Group» στο Φεστιβάλ Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

Το 27ο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το οποίο ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου, είχε έναν μεγάλο χορηγό, το «NETWORK Educational Group».

Το «NETWORK Educational Group» δίνει δύο πλήρεις υποτροφίες, η μία για τη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου και η δεύτερη για τη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου – Κορδελιού, στο πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION – Προετοιμασία για Σπουδές στο Εξωτερικό.

Οι υποτροφίες είναι αξίας 4.500 ευρώ η κάθε μία και συμπεριλαμβάνουν: Συμβουλευτική για την Εξειδίκευση Σπουδών, Έρευνα Πανεπιστημίων, Μαθήματα OnLine/Δια Ζώσης, Μεταφράσεις & Επικυρώσεις Εγγράφων, Συμπλήρωση Αιτήσεων, Παρακολούθηση Εξέλιξης Αιτήσεων, Επικοινωνία με τα Πανεπιστήμια, Αίτηση Εστίας Διαμονής.

Επίσης το «NETWORK Educational Group» προσφέρει τρεις ολοκληρωμένες υποτροφίες εκμάθησης Αγγλικών έως το Proficiency από όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται ο μαθητής. Αυτές οι υποτροφίες έχουν συνολική αξία 6.000 ευρώ.

Το συνολικό ποσό των χορηγιών του «NETWORK Educational Group» στο Φεστιβάλ Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου είναι 15.000 ευρώ. Στο πρώτο Φεστιβάλ Παιδείας που οργάνωσε η νέα διοίκηση του δήμου, η διοίκηση Αλεξανδρίδη, ήρθε μια μεγάλη χορηγία, η οποία φυσικά έδωσε κίνητρα στους συμμετέχοντες στο διαγωνιστικό μέρος του 27ου Φεστιβάλ Παιδείας.

Είναι λογικό που οι κύριες ευχαριστίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου απευθύνονται στο «NETWORK Educational Group».

Π.Β.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ