Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑκούστε τι έλεγε ο κύριος Αλεξανδρίδης για την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών

Ακούστε τι έλεγε ο κύριος Αλεξανδρίδης για την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών

«Ακούστε τι έλεγε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, για τις σχολικές καθαρίστριες και ακούστε τι λέει τώρα».

Αυτή η φράση πλανάται στην κοινωνία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και φρόντισε γι’ αυτό η προηγούμενη διοίκηση του δήμου, η παράταξη Μανδαλιανού.

Η παράταξη Μανδαλιανού μάλιστα μας παραπέμπει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου του 2023 που αφορούσε τις σχολικές καθαρίστριες και αναρωτιέται εάν εκείνες τις δηλώσεις του κυρίου Αλεξανδρίδη τις πήρε ο άνεμος.

Ακούμε ξανά τι είπε τότε ο κύριος Αλεξανδρίδης. Είμαστε σίγουροι ότι, για να μας καλεί η παράταξη Μανδαλιανού να ακούσουμε τι έλεγε τότε, προφανώς κάτι είπε που μας διέφυγε, προφανώς κάτι είπε που τώρα το γυρίζει.

Όσο και να προσπαθούμε όμως δεν βρίσκουμε κάτι που είπε τότε και τώρα το γυρίζει. Τι έλεγε τότε ο κύριος Αλεξανδρίδης; Ότι οι σχολικές καθαρίστριες πρέπει να προσληφθούν με πλήρες ωράριο και όχι με μειωμένο, γιατί με τα 500 ευρώ της ημιαπασχόλησης δεν μπορεί να επιβιώσει κανείς.

Γνωρίζει η παράταξη Μανδαλιανού ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα προσλάβει σχολικές καθαρίστριες με μειωμένο ωράριο; Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών δήλωσε στην «Αγκίδα» ότι τέτοιο πράγμα δεν πρόκειται να συμβεί. Εάν δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, τι είναι αυτά που έλεγε τότε ο κύριος Αλεξανδρίδης και τώρα τα γυρίζει;

Επίσης δεν βρίσκουμε κάποιο σημείο στην τοποθέτηση του κυρίου Αλεξανδρίδη που να λέει ότι η τότε διοίκηση Μανδαλιανού θα έπρεπε να προσλάβει συγκεκριμένες σχολικές καθαρίστριες με συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Υπάρχει στην τότε τοποθέτηση του κυρίου Αλεξανδρίδη τέτοιο πράγμα και δεν το προσέξαμε; Μπορεί να το υποδείξει η παράταξη Μανδαλιανού;

Το δια ταύτα όσων λέει η παράταξη Μανδαλιανού και για τις σχολικές καθαρίστριες είναι ότι ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα της και ασκεί αντιπολίτευση με βάση την πικρία της για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Άντε να δούμε πότε η μείζων αντιπολίτευση θα αποδεχτεί την ετυμηγορία των δημοτών και θα αρχίσει να ασκεί σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ