Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣφοδρές αντιδράσεις για δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σφοδρές αντιδράσεις για δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που αναφέρεται στην τελετή ανακήρυξης επίτιμης δημότη Κορδελιού Ευόσμου της Μιμής Ντενίση.

Μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, σχολίασε δηκτικά στη σελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook το γεγονός ότι στο δελτίο τύπου δεν αναφέρονται όλοι οι σύλλογοι που ήταν παρόντες και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μάλιστα τονίζει ότι αυτός που έγραψε το δελτίο τύπου σίγουρα ήταν απών από την εκδήλωση, ενώ παρακαλεί να γίνει αναφορά όλων των παρόντων στην τελετή.

Το πλήρες σχόλιο της πρώην προέδρου, το οποίο απευθύνεται στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, είναι το παρακάτω:

«Πιστεύω ότι ο γράψας το δελτίο τύπου ήταν απών από την εκδήλωση, γιατί δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθεί σε όλους τους συλλόγους που κλήθηκαν, ήταν παρόντες και συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Είναι λυπηρό να αγνοούνται οι σύλλογοι του Ευόσμου……..κρίμα!!!!!! Παρακαλούμε πολύ να γίνει πλήρης αναφορά όλων όσων πραγματικά διαδραματίστηκαν, γιατί εμείς ήμασταν παρόντες και έχουμε και αποδείξεις, ακόμα και στις φωτογραφίες που αναρτήσατε!!!!»

Από το δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που αναφέρεται στην τελετή ανακήρυξης επίτιμης δημότη Κορδελιού Ευόσμου της Μιμής Ντενίση, δεν λείπει μόνο ο Σύλλογος Μικρασιατών Ευόσμου. Λείπουν και όλοι οι επίσημοι που ήταν παρόντες. Λείπει και ο βουλευτής Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος επίσης ήταν παρών στην εκδήλωση.

Κρίτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ