Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τον Υπουργό Εσωτερικών

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε στη σελίδα της παράταξής του στο facebook «Δήμος Πρωταγωνιστής» ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης:

«Σήμερα, είχα τη χαρά να βρεθώ στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, συναντήσαμε τον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Κώστα Γκιουλέκα.

Συζητήσαμε για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και ειδικά τα κυκλοφοριακά ζητήματα που προκύπτουν από τις εργασίες κατασκευής ενός μεγάλου έργου όπως το FlyOver.

Όσον αφορά τα επί μέρους ζητήματα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, επεσήμανα το μεγάλο πρόβλημα σχολικής στέγης που αντιμετωπίζει ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας και οι 18.500 μαθητές μας -με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ακατάλληλο χώρο όπου στεγάζεται εδώ και χρόνια το ΕΕΕΕΚ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Παράλληλα, μετέφερα το αίτημα για απόδοση των στρατοπέδων της περιοχής στην τοπική κοινωνία και την ανάγκη διάνοιξης της Ιπποδρομίου, που θα δώσει κυκλοφοριακή “ανάσα” στην περιοχή.

Δεν παρέλειψα, επίσης, να αναφερθώ στην υποστελέχωση των δήμων και τα προβλήματα που αυτή προκαλεί στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ευελπιστώ ότι θα αποτελέσει την αρχή για μία γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία, προς όφελος του τόπου μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ