Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Η διοίκηση Αλεξανδρίδη τακτοποιεί δικούς της, ενώ άλλοι πεινάνε»

«Η διοίκηση Αλεξανδρίδη τακτοποιεί δικούς της, ενώ άλλοι πεινάνε»

«Η διοίκησή σας έχει τακτοποιήσει ανθρώπους και με το πλησίον σύνταξης και δεν μπορείτε να το αμφισβητήσετε, γιατί το γνωρίζουμε πολύ καλά. Είτε ήταν υποψήφιοι δικοί σας είτε ήταν φίλοι των φίλων κτλ. Συγνώμη είναι μια παρένθεση που πρέπει να την πω γιατί αυτήν τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν παιδιά που πεινάνε, υπάρχουν άνθρωποι ΑμεΑ, υπάρχουν, υπάρχουν, υπάρχουν που δεν έχουν να φάνε. Παρ’ όλα αυτά όμως εμείς τηρούμε τις προεκλογικές υποσχέσεις μας. Γι’ αυτό κάνετε πολύ γρήγορα τον ΟΕΥ και μην το αρνείστε αυτό».

Τα παραπάνω είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου», κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Ιουνίου 2024.

Ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Πολυχρόνης Παπαβραμίδης διέκοψε τη Μαρία Μανούκα για να τη ρωτήσει τι δουλειά έχει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας με αυτούς που προσλήφθηκαν με το πρόγραμμα πλησίον σύνταξης.

«Είπα μια παρένθεση είπα κι εσείς… κύριε Παπαβραμίδη, μην παραποιείται τα λόγια. Είπα μια παρένθεση», ήταν η απάντηση της Μαρίας Μανούκα στον Πόλη Παπαβραμίδη.

Η Μαρία Μανούκα λοιπόν κατήγγειλε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη ότι τακτοποιεί τους δικούς της ανθρώπους, ενώ άλλοι δημότες μαζί με τα παιδιά τους πεινάνε. Η κυρία Μανούκα κατήγγειλε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη για ρουσφέτια που γίνονται λόγω προεκλογικών υποσχέσεων.

Τα. Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ