Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ αχάριστος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης…

Ο αχάριστος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης…

Είναι νωρίς ακόμη για να προβλέψει κανείς εάν ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, θα επιτύχει ή όχι στο έργο του, αφού έχουν περάσει μόνο πεντέμισι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο, με βάση τη συμπεριφορά του, είναι ότι αποδεικνύεται αχάριστος απέναντι στους ανθρώπους που τον ευεργέτησαν και του έδωσαν πράγματα απλόχερα.

«Δεν μπορεί όταν σας είχα δώσει γραφείο, η προηγούμενη διοίκηση σας δώσαμε ένα γραφείο για να μπείτε, για να κάνετε τις πρώτες επαφές με τους διευθυντές, ήμασταν πάρα πολύ δημοκρατικοί, το κάνατε, αλλά κάποια στιγμή αυτό το γραφείο κατέληξε να είναι κέντρο διερχομένων με διαφόρους. Έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, αλλά δεν μπορεί να καταλαμβάνετε ένα γραφείο με ένα σωρό άτομα, τα οποία ακόμη δεν είχαν αναλάβει διοίκηση και το παίζανε διοικητικοί. Μη γελάτε. Εγώ δε γελάω. Μη γελάτε. Η ειρωνεία είναι πολύ εύκολος τρόπος αντίδρασης».

Τα παραπάνω είπε ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, απευθυνόμενος στον νυν δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Μαΐου 2024.

Ο κύριος Μανδαλιανός κατακεραύνωσε την αχαριστία του κυρίου Αλεξανδρίδη, που του έδωσε ολόκληρο γραφείο στο δημαρχείο κι εκείνος το μετέτρεψε σε κέντρο διερχομένων, στο οποίο μπαινόβγαιναν οι σημερινοί αντιδήμαρχοι, οι οποίοι όμως τότε δεν ήταν αντιδήμαρχοι, αλλά το έπαιζαν διοικητικοί.

Όμως το πρόβλημα τότε δεν ήταν ότι οι εκλεγμένοι του Αλεξανδρίδη το έπαιζαν διοίκηση, ενώ ακόμη δεν είχαν αναλάβει καθήκοντα. Το πρόβλημα τότε ήταν ότι η παράταξη Μανδαλιανού το έπαιζε επί τέσσερα χρόνια διοίκηση, χωρίς να είναι διοίκηση, αφού τίποτα από τις πράξεις της και το απόλυτο τίποτα που άφησε πίσω της δεν δείχνουν ότι ήταν διοίκηση.

Η αχαριστία του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, μαζί με την αλαζονεία του, έφτασαν στα ύψη όταν γέλασε με αυτά που άκουγε από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Γιατί γέλασε; Ήταν για γέλια αυτά που άκουγε; Σαν δεν ντρέπεται λίγο να γελάει με τον άνθρωπο που του έδωσε γραφείο για να μαζεύει ένα σωρό άσχετους που το έπαιζαν διοικητικοί.

Τελικά το γραφείο στον κύριο Αλεξανδρίδη το έδωσε ο κύριος Μανδαλιανός ή το κατέλαβε ο κύριος Αλεξανδρίδης; Εάν το κατέλαβε ο κύριος Αλεξανδρίδης, το κατέλαβε εξ εφόδου ή χρησιμοποιώντας δούρειο ίππο; Γιατί λίγο μπερδευτήκαμε με τη συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του τέως δημάρχου.

Η αχαριστία του κυρίου Αλεξανδρίδη απέναντι στον κύριο Μανδαλιανό τσακίζει κόκαλα. Ο κύριος Μανδαλιανός αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές έδωσε γραφείο στο δημαρχείο στον κύριο Αλεξανδρίδη και την 1η Ιανουαρίου του 2024 του παραχώρησε και το γραφείο του δημάρχου. Δύο γραφεία, κι όχι ένα, έδωσε απλόχερα ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Αλεξανδρίδη, για να ανταμειφθεί με την αχαριστία του κυρίου Αλεξανδρίδη.

Το μόνο που απομένει να πει ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Αλεξανδρίδη είναι ότι του έκανε χάρη και την 1η Ιανουαρίου 2024 του έδωσε το γραφείο του δημάρχου.

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ