Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο κύριος Βόγγαλης μετέτρεπε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε αρένα»

«Ο κύριος Βόγγαλης μετέτρεπε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε αρένα»

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου της παράταξης Μανούκα, κύριος Θανάσης Γαρούφας, εξαπέλυσε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Ιουνίου 2024, σφοδρή επίθεση κατά του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών για το θέμα των σχολικών καθαριστριών.

Ο κύριος Γαρούφας αναφέρθηκε σ’ ένα κείμενο του κυρίου Βόγγαλη προς τις σχολικές καθαρίστριες, στο οποίο ο Αντιδήμαρχος γράφει ότι, επειδή ο δήμος δεν έχει χρήματα, οι σχολικές καθαρίστριες φέτος θα προσληφθούν και με άλλο χρηματοδοτικό εργαλείο και τον κατηγόρησε ότι πριν γίνει αντιδήμαρχος μετέτρεπε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε αρένα, καλούσε τις διοικήσεις να κόψουν το λαιμό τους και να βρούνε χρήματα και ότι προεκλογικά άλλα έλεγε.

Ο κύριος Βόγγαλης και το Σωματείο Εργαζομένων, στο οποίο ανήκε, ζητούσαν τα προηγούμενα χρόνια να προσληφθούν με πλήρες ωράριο όλες οι σχολικές καθαρίστριες που είχαν ανάγκη τα σχολεία του δήμου. Ο κύριος Γαρούφας δεν αναφέρθηκε με στοιχεία σε κάποια τοποθέτηση του κυρίου Βόγγαλη στην οποία ο δεύτερος να ζητάει να προσληφθούν συγκεκριμένες καθαρίστριες με συγκεκριμένο τρόπο.

Ο κύριος Γαρούφας τι ζητάει; Να προσληφθούν συγκεκριμένες καθαρίστριες με συγκεκριμένο τρόπο;

Δ.Κ.

Ο κύριος Γαρούφας κατηγόρησε τον κύριο Βόγγαλη για πολιτική τοποθέτηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ