Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΦανή Μπαλάτογλου: Είναι ελάχιστοι οι γονείς που δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε

Φανή Μπαλάτογλου: Είναι ελάχιστοι οι γονείς που δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Φανή Μπαλάτογλου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το δημοσίευμα της Αγκίδας με τίτλο «Άχρηστο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων 24ου Δημοτικού Ευόσμου…»:

«Ευτυχώς είναι ελάχιστοι οι γονείς του σχολείου μας που ποτέ δεν κατάλαβαν ότι μέχρι τελευταία στιγμή έμοιαζε σχεδόν απίθανο να παραδοθεί το σύγχρονο αυτό κτίριο στα παιδιά τους και μόνο. Ότι αν το συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο και το αμέσως προηγούμενο, μαζί με τον γονέα και δικηγόρο μας κ. Ματίδη Χριστόδουλο και την αμέριστη συμπαράσταση του πρώην προέδρου της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου κ. Ναθαναηλίδη Λεωνίδα, δεν έτρεχε επί τρία χρόνια να προλάβει τα γεγονότα και να αποτρέψει τα προσωπικά στοιχήματα του πρώην δημάρχου, τώρα τα παιδιά μας μαζί με τα παιδιά του 19ου Δημοτικού θα ήταν στοιβαγμένα όλα μαζί σαν τα ποντίκια και κάθε δομή του σχολείου μας που τώρα το καθιστούν ένα σύγχρονο σχολείο, θα είχε καταργηθεί.

Είναι ελάχιστοι αυτοί οι γονείς που δεν πήραν ποτέ χαμπάρι τι έγινε, γιατί, είτε δεν ασχολήθηκαν ποτέ με το σχολείο, δεν ήρθαν ποτέ σε μια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, είτε δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν ποτέ ένα ενημερωτικό email, είτε απλά αδιαφόρησαν. Είναι όμως πάντα αυτοί οι ίδιοι που με μεγάλη ευκολία κατακρίνουν τις προσπάθειες και τον κόπο κάποιων ανθρώπων και έχουν την εντύπωση ότι όλοι είναι άχρηστοι εκτός από τον εαυτό τους. Ότι αυτοί θα τα έκαναν όλα καλύτερα.

Στις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης νέων ΔΣ στους Συλλόγους Γονέων το φθινόπωρο, τους καλούμε να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ και να αποδείξουν εμπράκτως πόσο δραστήριοι και ικανοί είναι. Δραστήριους και άξιους γονείς που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν χρειάζονται εξάλλου οι Σύλλογοι Γονέων για να φροντίσουν για το καλό της σχολικής ζωής των παιδιών τους.

Να επισημάνω όμως εδώ πως η συντριπτική πλειονότητα των γονέων του σχολείου μας αναγνωρίζει τους αγώνες μας, πολλές φορές έχει ανταποκριθεί στα καλέσματά μας για συμμετοχή σε δράσεις και βρίσκεται κοντά στον Σύλλογο και το σχολείο. Και τους ευχαριστούμε θερμά!»

Γιάννης Τεληωρίδης: Μακάρι όλα τα σχολεία να ήταν σαν το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ