Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Αλεξανδρίδης θα ζητάει να δώσει η κυβέρνηση και άλλοι θα ζητούν...

Ο Αλεξανδρίδης θα ζητάει να δώσει η κυβέρνηση και άλλοι θα ζητούν να μη δώσει;

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη και ο ίδιος ο δήμαρχος κατηγορούνται ότι η σχέση τους με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είναι σχέση φωτογραφιών και γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να κερδίσουν τίποτα.

Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου όμως σχέση με την κυβέρνηση έχουν και στελέχη της αντιπολίτευσης και μάλιστα κάποιοι ίσως να έχουν καλύτερες σχέσεις από αυτές που έχει η διοίκηση του δήμου.

Ο τρόπος που αντιπολιτεύεται μέχρι τώρα μεγάλο κομμάτι της αντιπολίτευσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου δείχνει ότι η αποκλειστική τους έγνοια είναι να αποτύχει η διοίκηση Αλεξανδρίδη.

Το κομμάτι αυτό όχι μόνο ασκεί στείρα αντιπολίτευση στη διοίκηση του δήμου, αλλά χαρακτηρίζει και οποιονδήποτε προσπαθεί να στηρίξει όχι την επιτυχία της διοίκησης Αλεξανδρίδη, αλλά την πρόοδο του δήμου.

Με βάση τον τρόπο που αντιπολιτεύονται ορισμένοι, εύλογα προκύπτει το ερώτημα εάν ο Αλεξανδρίδης θα ζητάει από την κυβέρνηση να δώσει και άλλοι θα ζητούν από την κυβέρνηση να μην δώσει.

Για να σταματήσει να πλανάται αυτό το ερώτημα, θα μαζευτούν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να πάνε στην Αθήνα και να απαιτήσουν την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού;

Κιμ. Ο.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ