Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚΑΡΠΑ σε πολίτη από Δημοτικούς Αστυνομικούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΚΑΡΠΑ σε πολίτη από Δημοτικούς Αστυνομικούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου απέδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι δίπλα στον δημότη, έτοιμη να του συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και πως δεν υπάρχει για να μοιράζει πρόστιμα.

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, κατά τη λήξη της πρωινής βάρδιας, η Δημοτική Αστυνομία Κορδελιού Ευόσμου ενημερώθηκε ότι συμπολίτης μας είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Μεταμορφώσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό, κοντά στην έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όταν στο σημείο έφτασαν, μέσα σε λίγα λεπτά, με απινιδωτή δύο Δημοτικοί Αστυνομικοί, εκπαιδευμένοι στη χρήση απινιδωτή και μάλιστα ο ένας πιστοποιημένος, ήδη περίοικος νοσηλεύτρια προσέφερε στον συμπολίτη μας τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο Δημοτικοί Αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τον απινιδωτή χορηγώντας δύο φορές ρεύμα. Η συμβολή τους, όπως και της νοσηλεύτριας, ήταν πολύ σημαντική στο να παραδώσουν τον συμπολίτη μας με σφυγμό στις μονάδες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στους Δημοτικούς Αστυνομικούς όσο και στη νοσηλεύτρια για την ψυχραιμία που αντιμετώπισαν το περιστατικό. Η ευχή όλων είναι ο συμπολίτης μας να τα καταφέρει.

Βασίλης Αϊβαζίδης: Θερμά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ