Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιδημαρχία Πολιτισμού: Απόλυτη ευθύνη του ιδιώτη για μη προβολή ταινίας

Αντιδημαρχία Πολιτισμού: Απόλυτη ευθύνη του ιδιώτη για μη προβολή ταινίας

Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κορδελιού – Ευόσμου: Απόλυτη ευθύνη του ιδιώτη διαχειριστή του Δημοτικού Κινηματογράφου Ευόσμου η μη προβολή της ταινίας «Τα μυαλά που κουβαλάς 2»

Με απόλυτη ευθύνη του ιδιώτη διαχειριστή του Δημοτικού Κινηματογράφου του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, η οποία οφείλεται σε δική του αμέλεια, δεν πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουνίου η προγραμματισμένη προβολή της ταινίας «Τα μυαλά που κουβαλάς 2».

Εξαιτίας αυτής της αμέλειας ταλαιπωρήθηκαν άδικα πολίτες, που ήθελαν να δουν την ταινία και οι οποίοι πλήρωσαν για την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου. Αναγνωρίζοντας το λάθος του ο ιδιώτης διαχειριστής, δεσμεύεται να ισχύουν τα αγορασθέντα ηλεκτρονικά εισιτήρια των πολιτών οποιαδήποτε άλλη ημέρα προβολής της ταινίας.

Το σφάλμα του ιδιώτη διαχειριστή του δημοτικού κινηματογράφου ήταν ότι ανακοίνωσε δημόσια την προβολή της ταινίας, χωρίς προηγουμένως να επικοινωνήσει με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κορδελιού – Ευόσμου, προκειμένου να ενημερωθεί, αν εκείνη την ημέρα υπάρχει κάποια προγραμματισμένη εκδήλωση στο χώρο του κινηματοθεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου.

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου και την ώρα προβολής της ταινίας είχε προγραμματιστεί, με άδεια της αρμόδιας αντιδημαρχίας, εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο από ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Ως εκ τούτου ήταν αδύνατη η ανακοινωθείσα προβολή της ταινίας. Ο ιδιώτης διαχειριστής του κινηματογράφου όφειλε, πριν ανακοινώσει το οτιδήποτε, να έρθει σε επικοινωνία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κορδελιού – Ευόσμου, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο ταλαιπωρίας των πολιτών.

«Σε κάθε περίπτωση η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κορδελιού – Ευόσμου ζητάει συγνώμη από τους συμπολίτες μας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κορδελιού – Ευόσμου, Παναγιώτης Καμπαρούδης.

Δελτίο τύπου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ