Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Γαρούφας κατηγόρησε τον κύριο Βόγγαλη για πολιτική τοποθέτηση

Ο κύριος Γαρούφας κατηγόρησε τον κύριο Βόγγαλη για πολιτική τοποθέτηση

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου της παράταξης Μανούκα, κύριος Θανάσης Γαρούφας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Ιουνίου 2024, κατηγόρησε τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασίλη Βόγγαλη, ότι ολοκλήρωσε κείμενο προς τις σχολικές καθαρίστριες κάνοντας πολιτική τοποθέτηση.

Ο κύριος Γαρούφας διάβασε μάλιστα το συγκεκριμένο σημείο του κειμένου του κυρίου Βόγγαλη, το οποίο είναι το παρακάτω:

«Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μη σκάβουμε μόνοι μας το λάκκο μας και αυτό το λέω ενόψει των επικείμενων εκλογών» και ρώτησε:

«Ποιος είναι ο λάκκος κύριε αντιδήμαρχε; Τι εννοείτε; Λέτε να σκεφτούμε ποιοι νοιάζονται για τους εργαζόμενους. Καλείτε τους εργαζόμενους να πάρουν θέση υπέρ κάποιου πολιτικού κόμματος; Αυτός είναι ο ρόλος σας εδώ μέσα;», ρώτησε ο κύριος Θανάσης Γαρούφας τον κύριο Βασίλη Βόγγαλη.

Το ότι ο κύριος Γαρούφας, τέως πρόεδρος των δασκάλων του δήμου, κατηγορεί τον Αντιδήμαρχο για πολιτική τοποθέτηση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει. Φτάσαμε δημοτικός σύμβουλος και συνδικαλιστής δάσκαλος να μιλάει για πολιτική τοποθέτηση Αντιδημάρχου λες και πρόκειται για έγκλημα.

Εάν όμως η κατηγορία για πολιτική τοποθέτηση προκαλεί ανατριχίλα, το ύφος και οι ερωτήσεις του κυρίου Γαρούφα προς τον κύριο Βόγγαλη προκαλούν φόβο, αφού μόνο ύφος δασκάλου δεν θυμίζουν. Οι ερωτήσεις του κυρίου Γαρούφα προς τον κύριο Βόγγαλη θύμισαν άλλες εποχές. Η μόνη λέξη που έλειπε να προστεθεί στο τέλος των ερωτήσεων του κυρίου Γαρούφα προς τον κύριο Βόγγαλη ήταν η λέξη «λέγε».

Αλήθεια, ο κύριος Γαρούφας στις πρόσφατες ευρωεκλογές δεν έκανε εκλογική δουλειά και δεν κάλεσε κόσμο να ψηφίσει συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα; Είναι δικαίωμα του κυρίου Γαρούφα να κάνει εκλογική δουλειά και να στηρίζει όποιο κόμμα θέλει, αλλά από πότε απαγορεύεται να κάνει το ίδιο ένας Αντιδήμαρχος;

Δ.Κ.

«Ο κύριος Βόγγαλης μετέτρεπε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε αρένα»
Έχει δίκιο ο κύριος Βόγγαλης ότι πρέπει να προσέχουμε τι ψηφίζουμε
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ