Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆχρηστο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων 24ου Δημοτικού Ευόσμου…

Άχρηστο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων 24ου Δημοτικού Ευόσμου…

Ακούστηκε στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου είναι άχρηστο.

Η συγκεκριμένη μάλιστα κουβέντα ακούστηκε από κάποιον ο οποίος ανήκει στη δύναμη του Συλλόγου Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου.

Κάποιος ο οποίος λέει τέτοιες κουβέντες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Γονέας στο συγκεκριμένο σχολείο που λέει τέτοιες κουβέντες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου εκτός από εκτός τόπου και χρόνου, είναι επιπλέον και αχάριστος.

Εάν το συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο, με επικεφαλής την πρόεδρό του Φανή Μπαλάτογλου, δεν έδινε ομηρικές μάχες, η έναρξη της σχολικής χρονιάς, η οποία λήγει αύριο, θα έβρισκε τους μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στοιβαγμένους μαζί με τους μαθητές του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Όχι μόνο οι γονείς των μαθητών που τώρα φοιτούν στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, αλλά και οι γονείς των μαθητών που θα φοιτήσουν σ’ αυτό τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να ευγνωμονούν το συγκεκριμένο Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί εξαιτίας του τα παιδιά τους θα φοιτούν σ’ ένα σύγχρονο σχολείο ως μαθητές και δεν θα είναι στοιβαγμένα σαν σαρδέλες μέσα σ’ ένα βάζο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου, προκειμένου οι μαθητές του σχολείου να απολαμβάνουν σήμερα ένα σύγχρονο σχολείο, ήρθε σε σύγκρουση με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου και με κυβερνητικούς παράγοντες, πράγμα που κανείς δεν κάνει εύκολα στις μέρες μας.

Αξίζει λοιπόν του σεβασμού όλων μας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, γιατί έδειξε, στην πράξη, τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να λειτουργούν οι Σύλλογοι Γονέων.

Σ.

Γιάννης Τεληωρίδης: Μακάρι όλα τα σχολεία να ήταν σαν το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου
Φανή Μπαλάτογλου: Είναι ελάχιστοι οι γονείς που δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ