Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ συμβολή της διοίκησης Αλεξανδρίδη στην υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας

Η συμβολή της διοίκησης Αλεξανδρίδη στην υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας

Του Γιάννη Καμαρινού

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη, στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, συνέβαλε στην μεγάλη πτώση του κυβερνώντος κόμματος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε σχέση με την Επικράτεια και την Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ενώ η Νέα Δημοκρατία στην Επικράτεια στις πρόσφατες εκλογές υποχώρησε 88% σε ψήφους και 43% σε ποσοστό και στην Α΄ Θεσσαλονίκης υποχώρησε 86,5% σε ψήφους και 45% σε ποσοστό σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2023, στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου υποχώρησε 112,5% σε ψήφους και 54% σε ποσοστό.

Επιπλέον ενώ η Νέα Δημοκρατία στην Επικράτεια στις πρόσφατες εκλογές υποχώρησε 114% σε ψήφους και 44% σε ποσοστό και στην Α΄ Θεσσαλονίκης υποχώρησε 106% σε ψήφους και 40,5% σε ποσοστό σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2023, στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου υποχώρησε 144% σε ψήφους και 52,5% σε ποσοστό.

Πώς συνέβαλε σ’ αυτήν την μεγάλη υποχώρηση στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου η διοίκηση Αλεξανδρίδη; Με την αύξηση των ανταποδοτικών τελών κατά 35% και με όλα εκείνα τα ευφυολογήματα με τα οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει την αύξηση. Αύξηση στα τρόφιμα, αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη, αύξηση στην αύξηση, πόσο να αντέξουν οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου που είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα εργαζόμενοι;

Μικρή φάνηκε η αύξηση του 35% στα Ανταποδοτικά Τέλη στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, αλλά στους δημότες δεν φάνηκε καθόλου μικρή και το έδειξαν στις πρόσφατες εκλογές. Αντί λοιπόν η διοίκηση Αλεξανδρίδη να αυξάνει τα βάρη στους κατοίκους του δήμου, ας διεκδικήσει χρηματοδότηση από την κυβέρνηση. Αντί να πανηγυρίζει για τους πέντε σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, που ίσως γίνουν όταν πολλοί από εμάς αφήσουμε τον μάταιο τούτο κόσμο, ας διεκδικήσει από την κυβέρνηση να γίνουν έργα στον δήμο εδώ και τώρα.

Αλλιώς ο κύριος Αλεξανδρίδης θα πηγαίνει στην Αθήνα και τώρα και μετά από τις εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στο μέλλον και το μόνο που θα κάνει θα είναι να μετράει μαζί με τον πρωθυπουργό γιατί η υποχώρηση του κυβερνώντος κόμματος στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την Επικράτεια και την Α’ Θεσσαλονίκης.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ