Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαραγκιοζιλίκια στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Καραγκιοζιλίκια στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Άνθρωποι που πέρασαν γενεές δεκατέσσερις τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό όχι μόνο ως δήμαρχο και ως διοίκηση του δήμου, αλλά και προσωπικά, σήμερα τον παρουσιάζουν ως πολιτικά υπεύθυνο επικεφαλής παράταξης.

Άνθρωποι που μείωναν τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό ως δήμαρχο, κατηγορώντας τον επανειλημμένως ότι δεν βρίσκεται στο δημαρχείο όσες ώρες θα έπρεπε να βρίσκεται, τώρα θεωρούν ότι ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση.

Άνθρωποι που κατηγόρησαν επανειλημμένως τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό για σεξιστικές και μισογυνικές τοποθετήσεις, τώρα εκθειάζουν την πολιτικά ώριμη συμπεριφορά του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Άνθρωποι που θεώρησαν τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό ως απολύτως αποτυχημένο πολιτικό, προσπαθούν τώρα να τον παρουσιάσουν ως τον άνθρωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου.

Γιατί όλη αυτή η μεταστροφή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Γιατί πολύ απλά αυτοί οι άνθρωποι χθες ήταν απέναντι στον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό και σήμερα είναι απέναντι στον κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Γιατί στο δια ταύτα δεν τους ενδιαφέρει η πρόοδος του δήμου, αφού αν τους ενδιέφερε θα έκαναν εποικοδομητική κριτική ακόμα και σκληρή στη διοίκηση Αλεξανδρίδη, αντί να προσπαθούν να της βάλουν τρικλοποδιές.

Αυτά τα πράγματα λέγονται καραγκιοζιλίκια και τέτοια καραγκιοζιλίκια βλέπουμε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Οι ίδιοι άνθρωποι που παρουσίαζαν, λίγους μήνες πριν, κάποιους σαν μηδαμινούς πολιτικούς, τώρα τους παρουσιάζουν σαν γίγαντες της πολιτικής.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ