Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μήνυμα της ευρωκάλπης στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Το μήνυμα της ευρωκάλπης στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλαν οι ψηφοφόροι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στον δήμαρχό τους με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ήρθε πρώτο στον δήμο, αλλά έλαβε μόλις το 21,10% των ψήφων, οριακά πιο πάνω από την Ελληνική Λύση που έλαβε το 20,72%. Μάλιστα στη Δημοτική Ενότητα του Ελευθερίου Κορδελιού, η Νέα Δημοκρατία ήταν δεύτερη πίσω από την Ελληνική Λύση.

Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι πολύ χαμηλότερο από το ποσοστό της στην επικράτεια, το οποίο είναι ήδη χαμηλό. Στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι ψηφοφόροι έστειλαν παραπάνω μηνύματα στην κυβέρνηση από αυτά που της έστειλαν οι ψηφοφόροι πανελληνίως και τα μηνύματα αυτά σαφώς αφορούν και τον δήμαρχο.

Οι κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου περίμεναν να γίνει πράξη αυτό που ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, είχε προαναγγείλει, δηλαδή να έρθει ο πρωθυπουργός στον δήμο και να ανακοινώσει κάτι σπουδαίο. Όλοι περίμεναν την ανακοίνωση χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, κάτι που ποτέ δεν έγινε.

Οι κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται όπως και οι υπόλοιποι Θεσσαλονικείς από τα έργα του flyover, έστειλαν μήνυμα στον δήμαρχό τους πως φωτοβολίδες για σταθμούς ΜΕΤΡΟ στον δήμο, που ίσως γίνουν κάποτε, δεν μπορούν να τους πείσουν για να δώσουν την ψήφο τους.

Το μήνυμα προς τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και στη διοίκησή του είναι σαφές. Να αφήσουν τις εξαγγελίες για έργα που ίσως γίνουν μετά από είκοσι χρόνια και να υλοποιήσουν αυτά που υποσχέθηκαν πριν από τις δημοτικές εκλογές. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να τον αντιμετωπίζουν σαν ιθαγενή και να του μοιράζουν καθρεφτάκια.

Μακάρι ο δήμαρχος και η διοίκησή του να πήραν το μήνυμα.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ