Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Χρήστος Αντίνου μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επιτυχημένη Λευκή Νύχτα

Ο Χρήστος Αντίνου μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την επιτυχημένη Λευκή Νύχτα

Ο Χρήστος Αντίνου, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού, έλαβε το λόγο, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Ιουνίου 2024, και είπε τα παρακάτω για την επιτυχημένη Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού:

«Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα απ’ την καρδιά μου για την προσφορά. Ακόμα και η παρουσία σας ήταν σημαντική για εμάς. Η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη. Εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος κάνουμε μία προσπάθεια ούτως ώστε ν’ αναβαθμίζουμε την αγορά μας, αλλά και να δημιουργήσουμε μια καλή εικόνα σε όσους κατοικούν εκτός του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ελπίζω όλοι να απολαύσατε τη Λευκή Νύχτα. Πέντε μήνες δουλεύαμε γι’ αυτήν την εκδήλωση. Είχε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ήταν περιπατητική διαδρομή. Δεν ήταν στατική σε συγκεκριμένο σημείο. Διασχίζαμε το Ελευθέριο Κορδελιό, βλέπαμε τα μαγαζιά, βλέπαμε δράσεις, βλέπαμε χορευτικούς συλλόγους.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τις Υπηρεσίες του Δήμου και τους εργαζόμενους που σταθήκανε δίπλα μας. Δεν θέλω να μειώσω κάποιον, απλά ο Νίκος Κουγιουμτζής ήταν δίπλα μας σε οτιδήποτε προέκυψε. Ο Κατσούκας Θόδωρος, ο Παναγιώτης Καμπαρούδης ήταν επίσης δίπλα μας.

Θα σας πως επιπλέον κάτι χαρακτηριστικό. Υπήρχαν και άνθρωποι αφανείς ήρωες που βοηθήσανε στην εκδήλωση σαν τον Γιώργο Σταυρίδη, ο οποίος μου πρότεινε να ανοίξουμε τα σχολεία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την εκδήλωση. Θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι που βοήθησαν με τις προτάσεις τους.

Ευχαριστώ πραγματικά πρόεδρε και για τη δικιά σου τη βοήθεια και για τη βοήθεια όλου του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ